Kalnītis: Dodu 85-90%, ka Strēlnieks arī nākamsezon spēlēs Maskavas klubā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolista Jāņa Strēlnieka aģents Artūrs Kalnītis ir pārliecināts, ka viņa klients arī nākamsezon spēlēs Krievijas klubā Maskavas CSKA.

Krievijas medijos iepriekš izskanēja informācija, ka CSKA pārtrauks sadarbību ar Strēlnieku, kuram ir garantēts līgums līdz nākamās sezonas beigām.

Strēlnieka aģents Krievijas medijam "Izvestia" paudis pārliecību, ka izskanējusī informācija ir tikai baumas.

Kalnītis nesen runājis ar CSKA viceprezidenti sporta darbā Natāliju Furajevu, kura neesot paudusi nodomu pārtraukt sadarbību.

"Nesen runāju ar Natāliju Furajevu. Viņa neapsprieda jautājumu par iespēju pārtraukt līgumu ar Jāni," teica aģents.

"Domāju, ka izskanējušās ziņas nav nekas vairāk kā tikai baumas. Man nav skaidrs, uz kāda pamata tās ir balstītas," turpināja Kalnītis.

"Viņam ir garantētais līgums. Viņam patīk komanda, organizācija. Dodu 85-90%, ka viņš spēlēs Maskavas klubā arī 2020./21. gada sezonā."

Strēlnieks šosezon ULEB Eirolīgā čempiones CSKA sastāvā 21 mačā vidēji spēlē guva 7,2 punktus, bet VTB Vienotajā līgā latviešu saspēles vadītājs 13 spēlēs vidēji iemeta 7,8 punktus.

Iepriekš karjerā Strēlnieks spēlējis vairākās ārzemju komandās - Pirejas "Olympiakos" (Grieķija), Bambergas "Brose Basket" (Vācija), Kijevas "Budivelnyk" (Ukraina) un Sanktpēterburgas "Spartak" (Krievija).

Profesionāla basketbolista gaitas Strēlnieks sāka "Ventspils" komandā, ar kuru 2009. gadā viņš kļuva par Latvijas čempionu.

Patlaban 30 gadus vecais Strēlnieks trīs reizes atzīts par Latvijas gada labāko basketbolistu - 2015., 2018. un 2019. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu