Fjūrijs: Vailders mani neuzskata par čempionu? Nezinu, kādu drazu viņš pīpē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs (no labās)
Taisons Fjūrijs (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs atbildējis savam oponentam amerikānim Deontejam Vailderam, kurš paudis uzskatu, ka neuzskata Fjūriju par čempionu. 

Fjūrijs šī gada februārī revanša cīņā pārliecinoši pieveica Vailderu, savā rīcībā iegūstot prestižo WBC jostu. Bokseru trešā tikšanās paredzēta 2020. gada izskaņā. 

"Viņš mani neuzskata par čempionu? Nezinu, kādu drazu viņš pīpē. Vai viņš sevi uzskatīja par čempionu, līdz es viņu uzvarēju? Ja es neesmu pasaules čempions, tad kāpēc līdz tam viņš skaitījās čempions?" izdevums "Boxing News 24" citē Fjūriju. 

Iepriekš Fjūrijs atklāja, ka nākamajā gadā viņam gaidāma tikšanās ar savu tautieti Entoniju Džošua.

"Es domāju, ka Vailders bija pasaules čempions piecus gadus un 11 reizes aizstāvēja savu titulu. Un es viņu vienkārši sakāvu. Nesaprotu, kā viņš to spējis izdomāt," pauda Fjūrijs. 

Nesen prestižais boksa žurnāls "The Ring" publicēja sarakstu ar pašreiz pasaulē labākajiem smagsvariem, pirmajā vietā ierindojot tieši Fjūriju. 

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti. Savukārt Vailders boksera karjerā uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms spēkošanās ar Fjūriju 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti. Kopš februāra viņa kontā arī viens zaudējums. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu