Oficiāli: Vācijas bundeslīgas "bombardieris" Verners pārceļas uz "Chelsea"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Timo Verners
Timo Verners Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas bundeslīgas šīs sezonas otrs labākais vārtu guvējs vācu futbolists Timo Verners oficiāli pievienojies Anglijas premjerlīgas klubam Londonas "Chelsea".

Ārzemju medijos jau vairākkārt izskanēja informācija, ka Verners pievienosies "Chelsea", taču ceturtdien Londonas klubs oficiāli to apstiprināja. 24 gadus vecais vācu futbolists komandai pievienosies jūlijā.

Verners šosezon 32 bundeslīgas spēlēs "Leipzig" komandas sastāvā guvis 26 vārtus, kas ir otrs labākais rādītājs aiz Minhenes "Bayern" līdera poļu uzbrucēja Roberta Levandovska, kurš izcēlies ar 31 precīzu sitienu.

2016. gadā "Leipzig" par aptuveni 10 miljoniem eiro iegādājās Verneru, kurš pirms tam spēlēja Vācijas klubā "Stuttgart". 

"Sky Sports" vēsta, ka "Chelsea" iegādājusies Verneru par aptuveni 50 miljoniem eiro, kas tiks samaksāti "Leipzig" vienībai.

Vernera atalgojums "Chelsea" komandā būšot aptuveni 10 miljoni eiro sezonā, vēsta "Sky Sports".

Iepriekš ārzemju mediji ziņoja, ka par Verneru aktīvi interesējās vēl divi citi Anglijas klubi - "Liverpool" un Mančestras "United".

"Esmu sajūsmināts pievienoties "Chelsea". Man tas ir godpilns brīdis pievienoties lieliskam klubam," paziņojumā citēts Verners.

"Protams, vēlos pateikties "Leipzig" klubam un faniem par fantastiskiem četriem gadiem. Jūs vienmēr būsiet manā sirdī."

"Leipzig" pēc 32 spēļu kārtām ieņem trešo vietu Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā, par trim punktiem atpaliekot no Dortmundes "Borussia".

Savukārt "Bayern" astoto gadu pēc kārtas izcīnījusi Vācijas bundeslīgas čempiontitulu. Čempionātā atlikušas vēl divas spēļu kārtas.

Tikmēr "Chelsea" pēc 29 spēļu kārtām ierindojas ceturtajā pozīcijā Anglijas premjerlīgas turnīra tabulā, atpaliekot no Lesteras "City", Mančestras "City" un līderes "Liverpool".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu