Avots: Bufalo "Sabres" veikta pamatīga atlaišana (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" veicis pamatīgu kadru tīrīšanu, vēsta TSN žurnālists Frenks Seravalli.

Viņš ziņo, ka "Sabres" no darba atbrīvojis 22 darbiniekus, tostarp 14 skautus. 

Seravalli norāda, ka tik liela skaita darbinieku atlaišana kādā līgas klubā vienā dienā, iespējams, ir pirmais gadījums NHL vēsturē. 

Skautu skaits no 21 cilvēka samazināts līdz septiņiem. 

Nesen klubs paziņoja, ka pārtraukta sadarbība ar līdzšinējo ģenerālmenedžeri Džeisonu Boterilu, kurš pagājušajā vasarā uz vienu gadu parakstīja līgumu ar latviešu uzbrucēju Zemgus Girgensonu.

Ģenerālmenedžera pienākumi tagad uzticēti "Sabres" biznesa administrācijas vecākajam viceprezidentam Kevinam Adamsam.

"Sabres" jau devīto sezonu pēc kārtas nav spējusi kvalificēties NHL izslēgšanas spēļu turnīram jeb Stenlija kausa izcīņai.

Girgensons pēc šīs sezonas kļūs par neierobežotu brīvo aģentu, līdz ar to izmaiņas "Sabres" ģenerālmenedžera postenī var ietekmēt sarunas par jaunu līgumu. Latvijas hokejists varēs arī izskatīt citu komandu piedāvājumus.

26 gadus vecais Girgensons septiņas sezonas pārstāvējis "Sabres" komandu. Šosezon viņš 69 mačos izcēlās ar 12 gūtiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm. "Sabres" ir vienīgā NHL komanda, kurā spēlējis Girgensons.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu