Mančestras "City" aizsargs Garsija atstājis slimnīcu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Eriks Garsija
Eriks Garsija Foto: AFP / Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas iepriekšējo divu sezonu čempiones Mančestras "City" aizsargs Eriks Garsija, kurš trešdienas mačā pēc sadursmes ar savas komandas vārtsargu Edersonu tika nogādāts slimnīcā, atstājis veselības aprūpēs iestādi.

"City" trešdien svinēja pārliecinošu uzvaru savā pirmajā spēlē pēc piespiedu pārtraukuma, taču panākumu aizēnoja Garsijas savainojums. "City" savā laukumā ar 3:0 (1:0) pārspēja Londonas "Arsenal".

Mača pēdējā desmitminūte laukuma saimniekiem bija ļoti neveiksmīga, jo tās sākumā vārtsargs Edersons saskrējās ar Garsiju, notriecot savu 19 gadus veco komandas biedru. Spāņu futbolistam tika ilgi sniegta medicīniskā palīdzība un pēc tam viņu nogādāja slimnīcā.

"Eriks Garsija ir atstājis slimnīcu pēc tam, kad vakardienas mačā guva traumu. Tuvākajā dienās viņš tiks rūpīgi pārbaudīts, lai varētu pieņemt lēmumu par atgriešanos treniņos un spēlēs," teikts kluba paziņojumā.

Pēc 29 kārtām pārliecinošā vadībā ar 82 punktiem ir "Liverpool", kas par 22 punktiem apsteidz Mančestras "City". Tālāk ar 53 punktiem Lesteras "City", bet pirmo četrinieku ar 48 punktiem noslēdz Londonas "Chelsea".

Sezonas pārtraukums premjerlīgā tika izziņots 13.martā, bet pirmos treniņus nelielās grupās spēlētāji aizvadīja maija izskaņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu