Pārtrūkst Šteinbora iespaidīgā spēļu sērija Polijas ekstraklasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pāvels Šteinbors
Pāvels Šteinbors Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors nav Gdiņas "Arka" pieteikumā sestdienas mačam, tādējādi pārtrūks viņa garā sērija Polijas ekstraklasē.

Viņš Polijas čempionātā bija laukumā 111 spēles pēc kārtas, bet kopumā piedalījies 126 mačos. Iespaidīgā sērija Šteinboram sākās 2017.gada aprīlī.

Tiesa, sestdien viņš nevarēja doties laukumā. Kā portālam "Sportacentrs.com" atklāja Šteinbors, kājas ikra muskuļa savainojuma viņš varētu nepiedalīties pāris turpmākajās spēlēs.

"Arka" vārtu drošība sestdien tika uzticēta 23 gadus vecajam Marcinam Staniševskim, kurš attaisnoja uz viņu liktās cerības, jo cīņa noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0 (0:0).

Otrā posma otrajā grupā Gdiņas futbolisti ar 30 punktiem 31 spēlē ieņem priekšpēdējo vietu starp astoņām komandām, bet pirmais piecinieks, kas nodrošinās palikšanu ekstraklasē, ir piecu punktu attālumā.

Pēc aizvadītām 30 spēlēm čempionāta komandas tika sadalītas divās daļās, un cīņu par čempiona titulu turpinās astoņi vadošie klubi. Spēcīgākajā grupā spēlē arī pussarga Kristera Tobera pārstāvētā Gdaņskas "Lechia".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu