KHL rupjākais spēlētājs Artjuhins "Vitjaz" spēlēs vēl vienu sezonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) visu laiku rupjākais spēlētājs Jevgēņijs Artjuhins pirmdien ar savu līdzšinējo komandu Maskavas apgabala Vitjaz", kuras rindās spēlēs arī Kaspars Daugaviņš, parakstījis viena gada līgumu, vēsta klubs.

Artjuhins "Vitjaz" klubam pievienojās pirms pagājušās sezonas un 30 regulārā čempionāta spēlēs guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Vienu sezonu iepriekš "milzis" nepārstāvēja nevienu klubu.

Augumā raženais uzbrucējs komandā noteikti nepildīs vārtu guvēja vai piespēlētāja lomu. Artjuhins ierasti ir tas hokejists, kurš pie laukuma apmalēm piespiež pretiniekus un vajadzības gadījumā arī izvicina dūres.

Hokejista spēles maniere pēdējos gados ir mainījusies, bet līdz tam viņš tāpat izpelnījies "sliktā puiša" tēlu. KHL uzbrucējs kopumā aizvadījis 358 regulārā čempionāta spēles, kā arī 53 mačus aizvadījis Gagarina kausa izcīņā. Regulārajā sezonā viņš kopumā guvis 37 vārtus un 50 reizes rezultatīvi piespēlējis, bet "play-off" viņa rēķinā 8+7.

KHL karjeras laikā viņš kopumā nopelnījis 1026 soda minūtes, kas ir līgas antirekords. Krievijas spēcīgākajā čempionātā viņš arī piemērījis Sanktpēterburgas SKA, Maskavas "Dinamo", Novosibirskas "Sibirj", Maskavas CSKA un Mitišču "Atlant" kreklus.

Tāpat uzbrucējs Nacionālajā hokeja līgā (NHL) kopumā aizvadījis 204 spēles, piecas no tām Stenlija kausa izcīņā. NHL viņš spēlējis Tampabejas "Lightning", Atlantas "Trashers" (tagad Vinipegas "Jets"), kā arī Anaheimas "Ducks" rindās.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš karjeru turpinās KHL komandā Maskavas apgabala "Vitjaz".

"Vitjaz" aizvadītajā sezonā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē un apstājās izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Trīs no pēdējām četrām sezonām vienība spēlējusi Gagarina kausa izcīņā, taču jau pirmajā kārtā zaudējusi ar 0-4.

KHL jaunā sezona varētu sākties 2.septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu