Vairāki NBA spēlētāji inficējušies ar koronavīrusu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Malkolms Brogdons
Malkolms Brogdons Foto: AFP/SCANPIX

Vairāki Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji nedaudz vairāk kā mēnesi pirms sezonas atsākšanās inficējušies ar koronavīrusu Covid-19. 

Par saslimšanu ar Covid-19 paziņojis Ukrainā dzimušais spēka uzbrucējs/centra spēlētājs Alekss Lens, kurš pārstāv Sakramento "Kings" komandu. 

Ar koronavīrusu inficējušies arī viņa komandas biedri "Kings" vienībā Badijs Hīlds un Džabari Pārkers. 

Tāpat ar šo vīrusu saslimis Indiānas "Pacers" komandas spēlētājs Malkolms Brogdons, vēsta "Indy Star". 

Viņi pauduši apņēmību laicīgi atveseļoties, lai varētu palīdzēt savām komandām atgriezties sezonā "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Plānots, ka NBA sezona atsāksies 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību.

Tikmēr Jūtas "Jazz" centrs Rūdijs Gobērs laikrakstam "L'Equipe" atklājis, ka aizvien nav par 100% izveseļojies no Covid-19. Tieši viņš 11. martā tika reģistrēts kā pirmais NBA spēlētājs, kurš inficējies ar koronavīrusu. 

Nesen par saslimšanu ar vīrusu paziņoja arī viens no Denveras "Nuggets" līderiem Nikola Jokičs, kuram pārbaude tika veikta dzimtajā Serbijā. Pozitīvās analīzes nozīmē to, ka viņa atgriešanās ASV uz laiku ir atlikta.

Līgas apskatnieki atzīst, ka tas nebūs pārsteigums, ja turpinājumā arī citiem spēlētājiem atklāsies pozitīvi Covid-19 rezultāti, bet jo vairāk basketbolistu saslims, jo lielāks risks, ka NBA šosezon nevarēs atsākties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu