Kļuvis zināms, cik aizvadītajā gadā nopelnījis Konors Makgregors (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Beidzoties finanšu gadam, "Forbes" ir noskaidrojuši, cik pēdējā gada nogrieznī ir nopelnījis slavenais UFC cīkstonis Konors Makgregors.

Lai gan Makgregors pavisam nesen paziņoja par karjeras noslēgšanu un pēdējo divu gadu laikā oktagonā ir izgājis vien divas reizes, arī pēdējā gada nogrieznī īrs ir atrodams starp visas pasaules bagātākajiem sportistiem.

"Forbes" ziņo, ka Makgregors pagājušajā gadā nopelnījis 48 miljonus ASV dolāru (42,8 miljoni eiro), kas viņu bagātāko sportistu vidū ierindo 16. vietā.

Lielāko daļu no minētās summas Makgregors nopelnīja savā atgriešanās cīņā janvāra sākumā pret Donaldu "Kovboju" Seroni. Par šo dueli īrs saņēmis 32 miljonus ASV dolāru (28,5 miljoni eiro), lai gan pirms cīņas pats sportists medijiem spekulēja, ka varētu nopelnīt pat 70-80 miljonus ASV dolāru.

Interesanti, ka Makgregora nīstākais pretinieks Habibs Nurmagomedovs, kurš arī ir uzskatāms par vienu no lielākajām zvaigznēm UFC, aizvadot vienu cīņu pēdējā gada laikā, ir nopelnījis tieši uz pusi mazāk jeb 16 miljonus ASV dolāru (14,27 miljoni eiro).

Makgregors pelnošāko sportistu pirmajā simtniekā ir vienīgais MMA pārstāvis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu