Visockis-Rubenis kļūs par "Liepājas" galveno treneri

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Visockis-Rubenis.
Artūrs Visockis-Rubenis. Foto: https://www.facebook.com/bcventspils/

Par "Liepājas" basketbola kluba galveno treneri nākamsezon strādās Artūrs Visockis-Rubenis, liecina TVNET rīcībā esošā informācija.

34 gadus vecais Visockis-Rubenis pagājušajā sezonā vadīja "Ventspils" klubu, debitējot pie šīs Kurzemes komandas stūres.

Jau maijā neoficiāli kļuva zināms, ka par ventspilnieku komandas galveno treneri nākamsezon strādās Gints Fogels, bet Visockim-Rubenim piedāvāts palīga amats.

TVNET kļuvis zināms, ka gados jaunais speciālists pieņēmis "Liepājas" kluba piedāvājumu kļūt par galveno treneri.

Visockis-Rubenis sarunā ar TVNET netieši norādīja, ka informācija ir patiesa, bet aicināja pagaidīt līdz oficiālam vēju pilsētas komandas paziņojumam.

Biedrību "Liepājas basketbols" nodibināja 2018. gadā. Dibinātāju vidū bija arī tagadējais vīru basketbola kluba "Liepāja" valdes priekšsēdētājs Artūrs Štālbergs.

Lai gan sākotnēji publiski paustais mērķis bija "Liepājas" klubā attīstīt jaunos spēlētājus, jau otrajā sezonā jeb pērn vienības kurss uzskatāmi mainījās, sastāvā iesaistot virkni pieredzējušu spēlētāju.

Pagājušā gada izskaņā no amata tika atbrīvots galvenais treneris Kristaps Zeids, arī vairāki viņa piesaistītie spēlētāji. Zeida vietu ieņēma serbs Braņislavs Vičentičs, komandas sastāvu papildināja vairāki viņa tautieši.

Lietuvietis Jons Vainausks tika nolīgts par komandas ģenerālmenedžeri, bet pēc pāris mēnešiem komandu atstāja.

"Liepāja" pagājušajā sezonā ieņēma pēdējo vietu Latvijas-Igaunijas basketbola līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu