WTA turnīru Prāgā drīkstēs apmeklēt līdz 2000 līdzjutēju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Tenisa raketes un bumbiņas (ilustratīvs attēls)
Tenisa raketes un bumbiņas (ilustratīvs attēls) Foto: pixabay.com

Augusta vidū gaidāmās Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) sacensības Prāgā klātienē varēs vērot līdz pat 2000 līdzjutēju, svētdien paziņoja organizatori.

Sacensības Prāgā plānotas no 10. līdz 15.augustam. Pēc koronavīrusa radītās pandēmijas šīs būs vienas no pirmajām sacensībām WTA kalendārā, un to norise ir paredzēta uz māla seguma.

"Jau esam runājuši ar visām vadošajām Čehijas tenisistēm. Fanus sacensībās plānojam izsēdināt uz pārvietojamām tribīnēm, kurās var ietilpināt ap 2000 līdzjutēju," teica sacensību direktors Dāvids Trunda.

Tikmēr turnīra preses sekretārs Karels Tejkals norādīja, ka šīs būs jaunas sacensības, kurām nav sakara ar maijā pārcelto "Prague Open".

"Šis ir jauns turnīrs, kas iekļauts WTA šīs sezonas provizoriskajā kalendārā," teica Tejkals.

Turnīrā, iespējams, piedalīsies arī Čehijas pirmā un WTA ranga trešā rakete Karolīna Plīškova, kā arī viņas tautiete Petra Kvitova (WTA 12.). Kvitova maijā Spartas pilsētā jau piedalījās vietējās sacensībās, svinot panākumu.

Koronavīrusa izplatības dēļ aprīļa sākumā tika atcelts šī gada tenisa sezonas "Grand Slam" trešais turnīrs - Vimbldonas čempionāts.

Profesionālajā tenisā turnīri nav notikuši kopš marta pirmās nedēļas.

WTA sezonas pirmais turnīrs 3.augustā paredzēts Palermo. Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) turnīri kalendārā atgriezīsies 14.augustā Vašingtonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu