Portāls: Par Rīgas "Dinamo" galveno treneri kļūs Mironovs (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: mhl.khl.ru

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri tiks apstiprināts Boriss Mironovs, vēsta portāls "vseprosport.ru".

Tiek ziņots, ka otrdien, visticamāk, tiks nosaukts "Dinamo" komandas galvenā trenera vārds un par 99% tas būšot 48 gadus vecais Mironovs. 

Kopš 2019. gada janvāra viņš bijis viens no KHL komandas Ņižņekamskas "Ņeftehimik" treneriem. 

Hokejista karjeras laikā viņš 11 sezonas spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Vinipegas "Jets", Čikāgas "Blackhawks", Ņujorkas "Rangers" un Edmontonas "Oilers". 

Trenera karjera viņam līdz šim aizritējusi Krievijā. Par galveno treneri viņš strādājis Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) un Krievijas Augstākajā līgā (VHL). 

Pirmdien notikusi Rīgas "Dinamo" vadības tikšanās, kuras laikā apstiprināts nākamās sezonas budžets. Tas būs pagājušās sezonas līmenī. 

Iepriekš Rīgas "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis portālam TVNET sacīja, ka galvenais galvenā trenera amata kandidāts ir Pēteris Skudra. Taču vairāki kluba vadības pārstāvji viņu nevēloties redzēt šajā amatā. 

Tikmēr Vjačeslavs Kozlovs, kurš iepriekš darbojās Omskas "Avangard" komandas treneru sastāvā, nolēmis nepretendēt uz Rīgas vienības galvenā trenera amatu ģimenes apstākļu dēļ. 

Rīgas "Dinamo" pagājušajā KHL regulārajā čempionātā 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu, kas bija otrs vājākais sniegums visā līgā. Pēdējo vietu ieguva Baltkrievijas klubs Minskas "Dinamo", kas izcīnīja par diviem punktiem mazāk.

Sesto sezonu pēc kārtas Rīgas "Dinamo" komandai neizdevās sasniegt KHL izslēgšanas spēļu turnīru jeb Gagarina kausa izcīņu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu