"Barcelona" iegūst Pjaniču un uz "Juventus" nosūta Arturu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Miralems Pjaničs
Miralems Pjaničs Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola grands "Barcelona" veicis izdevīgu darījumu ar Turīnas "Juventus", Katalonijas klubam uz Itāliju sūtot pussargu Arturu, bet pretējā virzienā dosies Miralems Pjaničs.

Par darījumu pirmdien paziņoja Katalonijas vienība, kas pussargu pārdeva par 72 miljoniem eiro. Komanda arī ieguva papildu desmit miljonus par pāreju.

Pussargs Barselonas vienībā ieradās pirms divām sezonā, kopš tā laika aizvadot 72 mačus. 

Tikmēr "Barcelona" savā rīcībā ieguva pussargu Pjaniču, kurš iepriekš pārstāvēja "Juventus".

Barselonas klubs savā 2019./20.gada sezonas budžetā iekļāva pozīciju, kas paredz, ka 120 miljoni eiro tiks iegūti no spēlētāju pārejām, taču komandai šo nodomu neizdevās īstenot. Tā iemesla dēļ klubi veica apmaiņu, kas "Barcelona" šo darījumu ļāva iekļaut šīs sezonas budžetā, Pjaniča algu tajā iekļaujot vien nākamsezon.

Arturs Itālijas A sērijā šogad spēlēt nevarēs, tāpēc bija plānots, ka futbolists sezonu noslēgs Spānijas čempionātā, taču netiek izslēgta iespēja, ka viņš laukumā šosezon vairs nedosies.

Tāpat pirmdien tapa zināms, ka vēl vienu sezonu "Juventus" pavadīs veterāni Džordžo Kjelīni un vārtsargs Džanluidži Bufons.

Kjelīni, kuram 14.augustā apritēs 36 gadi, Turīnas vienībā spēlē jau kopš 2005.gada un kopš tā laika laukumā devies 509 mačos. Tikmēr Bufons "Juventus" spēlēja no 2001. līdz 2018.gadam, bet pēc tam uz sezonu pievienojās Parīzes "Saint-Germain". Pērn viņš atgriezās Itālijas čempionvienībā.

Leģendārais itālis "Juventus" nospēlējis 669 spēles, no kurām 316 viņa cietoksnis palicis neiekarots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu