Lesteras "City" un "Chelsea" zaudējumi ļauj sarosīties Čempionu līgas tīkotājām (66)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola premjerlīgas pirmā četrinieka komandas Lesteras "City" un Londonas "Chelsea" trešdien cieta zaudējumus 32.kārtas spēlēs, dodot iespējas tuvākajām sekotājām cīnīties par ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgu.

Lesteras futbolisti viesos ar 1:2 (0:2) piekāpās Liverpūles "Everton".

Viesi jau spēles 16.minūtē bija nonākuši iedzinējos. Vispirms desmitajā minūtē Rišarlisons pēc piespēles no kreisās malas no aptuveni astoņiem metriem panāca 1:0, bet nedaudz vēlāk Gilfi Sigurdsons realizēja 11 metru soda sitienu.

51.minūtē Keleči Iheanačo pēc rikošeta no tuvas distances vienus vārtus atguva, tomēr viesi rezultātu izlīdzināt nespēja.

Tikmēr "Chelsea" izbraukumā pēdējās minūtēs ar 2:3 (1:1) zaudēja Vesthemas "United".

Pirmie vadībā izvirzījās "Chelsea" futbolisti, pateicoties 42.minūtē Viljana realizētajam 11 metru soda sitienam. Tiesa, kompensācijas laika otrajā minūtē Tomāšs Součeks, kuram pirms tam puslaikā netika ieskaitīts vārtu guvums, pēc stūra sitiena ar galvu panāca 1:1.

Otrā puslaika ievadā, 51.minūtē, Maikls Antonio ar sitienu no vārtsarga laukuma robežas atguva mājiniekiem vadību. "Chelsea" vēlreiz izlīdzināja rezultātu, kad 72.minūtē Viljans ar brīvsitienu iegrieza bumbu vārtu stūrī, panākdams 2:2.

Ar to gan cīņa nebeidzās, un pamatlaika pēdējā minūtē ukraiņu uzbrucējs Andrijs Jarmolenko pēc ātra pretuzbrukuma atguva vesthemiešiem vadību.

Citā spēlē otro uzvaru pēc kārtas svinēja Londonas "Arsenal", kas mājās ar 4:0 (2:0) uzveica Noridžas "City". Divreiz viesus pārspēja Pjērs Emeriks Obamejangs, bet pa reizei izcēlās Granits Džaka un Sedriks Suarešs.

Kārtas centrālā spēle notiks ceturtdien, kad aizejošā čempione Mančestras "City" savā laukumā uzņems šīs sezonas titulu nodrošinājušo "Liverpool".

Anglijas premjerlīgas līdere "Liverpool" 31 spēlē iekrājusi 86 punktus, otrā ar 63 punktiem ir Mančestras "City", bet tālāk ar 55 un 54 punktiem seko Lesteras "City" un Londonas "Chelsea", kas aizvadījušas 32 mačus. Aiz pirmā četrinieka ar 52 punktiem 32 dueļos ir Mančestras "United" un Vulverhemptonas "Wanderers".

Komentāri (66)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu