"Mavericks" oficiāli paraksta līgumu ar Bērku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Trejs Bērks
Trejs Bērks Foto: AP/Scanpix

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda sezonas turpinājumam nolīgusi aizsargu Treju Bērku, ziņo klubs.

Bērks sezonas pirmo pusi pavadīja Filadelfijas "76ers" komandā, bet februāra sākumā viņš tika atbrīvots. 25 gadus vecais amerikānis šosezon piedalījies 25 spēlēs, kurās vidēji 13 minūtēs guvis 5,9 punktus, atdevis 2,1 rezultatīvu piespēli un izcīnījis 1,4 atlēkušās bumbas.

Bērks jau iepriekšējā sezonā bija "Mavericks" komandā, kad kopā ar Porziņģi un vēl vairākiem basketbolistiem bija iesaistīts iespaidīgā maiņas darījumā ar Ņujorkas "Knicks" vienību. Ar Porziņģi gan Bērks nav daudz spēlējis kopā, jo Ņujorkas komandā aizsargs debitēja 2018.gada janvāri, bet mēnesi vēlāk liepājnieks guva traumu, kuras dēļ nespēlēja arī iepriekšējā sezonā.

Iepriekš tika ziņots, ka ģimenes pieauguma dēļ uz sezonas noslēguma fāzes turnīru Orlando nedosies centra spēlētājs Villijs Kolijs-Steins. Viņš "Mavericks" rindas papildināja janvārī, aizstājot savainoto Dvaitu Pauelu.

Dalasas komanda Rietumu konferencē ieņem septīto vietu un tikpat kā nodrošinājusi vietu izslēgšanas turnīrā.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu