Edens Azārs netiek iekļauts Madrides "Real" pieteikumā spēlē pret "Getafe"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edens Azārs
Edens Azārs Foto: EPA/Scanpix

Viens no Spānijas futbola kluba Madrides "Real" spīdekļiem Edens Azārs nav iekļauts "La Liga" 33. kārtas mača pieteikumā pret "Getafe" komandu. 

"Real" ar "Getafe" vienību spēkiem mērosies ceturtdien. 

29 gadus vecā Azāra neiekļaušana spēles pieteikumā sīkāk netiek paskaidrota, bet galvenais treneris Zinedins Zidāns netieši norādījis, ka futbolistam ir veselības problēmas. 

Šajā sezonā Azārs "Real" sastāvā visos turnīros laukumā devies 19 mačos, kuros izcēlies ar vienu vārtu guvumu un septiņām rezultatīvām piespēlēm. 

"Mēs zinām, kas viņš ir par spēlētāju. Edens ir atslēgas futbolists mūsu komandā, viņš ir ļoti labs. To zina arī sāncenši. Cerēsim, ka pretiniekiem nebūs nodoms viņu savainot. Konkurenti vienmēr pret viņu spēlē agresīvi, kamēr tev jāsaglabā miers. Azāra sakarā viss jādara soli pa solim," izdevums "Marca" citē Zidānu. 

2019./2020. gada sezonā Beļģijas pussargs/uzbrucējs izlaida 24 "Real" komandas spēles (176) dienas. Savainojumā viņš iedzīvojās četras reizes. 

Ar 32 mačos nopelnītu 71 punktu "Real" komanda ir Spānijas čempionāta līdervienība, par punktu mazāk ir sīvākajai konkurentei "Barcelona,", kas aizvadījusi par vienu maču vairāk. Trešajā vietā ar 59 punktiem ir Madrides "Atletico".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu