Mesi neapmierina "Barcelona" vadības attieksme; gatavs pamest klubu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola granda "Barcelona" kapteinis Lionels Mesi ir pārtraucis sarunas par līguma pagarināšanu ar klubu un ir gatavs pamest Katalonijas komandu pēc līguma termiņa beigām, vēsta Spānijas radio “Cadena Ser”.

Argentīnas futbola zvaigznes līgums ar "Barcelona" noslēgsies 2021. gada 30. jūnijā. 

ESPN žurnālists Moizess Lirens (Moises Lirens) ziņo, ka Mesi neapmierina kluba vadības izplatītā informācija medijos, ka tieši viņš esot vainīgs pie galvenā trenera Ernesto Valverdesa atlaišanas.

Mesi un viņa tēvs Jorge bija sākuši apspriest līguma pagarināšanu ar "Barcelona", taču pašlaik viņi sarunas uz priekšu vairs nevēlas virzīt. 

Mesi, kuram pagājušajā mēnesī apritēja 33 gadi, otrdien guva savus 700. karjeras vārtus mačā pret Madrides "Atletico". Spēle noslēdzās 2:2, kas var izrādīties liktenīgi "Barcelona" cīņā par Spānijas čempionu titulu. Čempionāta līdervienība Madrides "Real" ir priekša par četriem punktiem.

Mesi pēdējā laikā nav kautrējies kritizēt klubu. Iepriekš gan viņš ar skaļiem paziņojumiem neizcēlās. 

Tikmēr medijos parādījusies ziņa, ka "Barcelona" trenera amatu varētu pārņemt kādreizējais komandas spēlētājs Šavi (Xavi). Viņš gan atgriezīsies kluba rindās tikai tad, ja būs kontrole pieņemt lēmumus saistībā ar futbola jautājumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu