Covid-19 dēļ atcelta viena no gaidītākajām UFC titula cīņām (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gilberts Bērnss
Gilberts Bērnss Foto: Reuters/ScanPix

Ilgi gaidītais "UFC 251" cīņu šovs ir zaudējis, savu vakara galveno dueli, jo Kamaru Usmana pretinieks Gilberts Bērnss ir inficējies ar Covid-19, vēsta "Bloody Elbow".

Sākot no nākamās nedēļas, UFC divu nedēļu laikā organizēs četrus cīņu šovus uz izslavētās "Cīņu salas". Diemžēl, iespējams, visu četru cīņu vakaru lielākā cīņa izpaliks.

Bija paredzēts, ka "UFC 251" vakara galvenais duelis noritēs starp 77 kilogramu divīzijas čempionu Kamaru Usmanu un uzlecošo zvaigzni Gilbertu Bērnsu, kurš pēdējo cīņu aizvadīja vēl maija beigās, pārliecinoši uzveicot Taironu Vudliju.

Diemžēl Bērnss cīņā nevarēs piedalīties, jo gan viņam, gan viņa trenerim Gregam Džounsam ir konstatēta saslimšana ar Covid-19. Pirms neilga laika inficēšanās ar Covid-19 tika konstatēta arī Bērnsa komandas biedram Aungam La Sangam. Iespējams, jau tad varēja paredzēt, ka "UFC 251" galvenā cīņa ir briesmās.

Visa maija laikā UFC Covid-19 dēļ bija spiesti atcelt tikai trīs dueļus. Savukārt, testējot cīkstoņus pirms "Cīņas salas" šoviem, ir zaudētas jau četras cīņas. Neskaitot Bērnsu, ar Covid-19 ir inficējušies arī brazīlieši Vinikuss Moreira un Andersons dos Santoss, kā arī saslimšana konstatēta Kalras Esprazas nometnē.

"UFC 251" ietvaros joprojām norisināsies titula cīņas starp Maksu Holoveju un Aleksandru Volkanovski, kā arī Pjotru Janu un Džoze Aldo. Protams, vēl pastāv iespēja, ka Vaitam īsā laikā izdosies atrast Bērnsa aizstājēju un arī Usmans varēs aizstāvēt savu čempiona jostu.

Bērnss savas karjeras laikā ir izcīnījis 19 uzvaras, piedzīvojot trīs zaudējumus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu