Pirms sezonas turpinājuma "Mavericks" aizvadīs trīs pārbaudes spēles, tostarp ar spēcīgo "Lakers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis pret Entoniju Deivisu
Kristaps Porziņģis pret Entoniju Deivisu Foto: Reuters/ScanPix

Pirms Orlando pilsētā atsāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona Kristapa Porziņģa pārstāvētā vienība Dalasas "Mavericks" aizvadīs trīs pārbaudes spēles, vienā no tām tiekoties ar spēcīgo Losandželosas "Lakers", vēsta NBA.

NBA sezonas turpinājums "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando plānots 31.jūlijā, bet pirms tam komandām vēl būs iespēja aizvadīt vairākas pārbaudes spēles.

Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" 23.jūlijā tiksies ar "Lakers", bet trīs dienas vēlāk gaidāms duelis ar Indianas "Pacers". Noslēdzošā pārbaudes spēlē plānota 28.jūlijā, tiekoties ar Filadelfijas "76ers".

Tikmēr Rodions Kurucs un Bruklinas "Nets" 22.jūlijā spēkosies ar Ņūorleānas "Pelicans", trīs dienas vēlāk jācīnās ar Sanantonio "Spurs", bet 27.jūlijā gaidāms mačs pret Jūtas "Jazz".

Savukārt Vašingtonas "Wizards", kurai Orlando nepalīdzēs Dāvis Bertāns, bet tās rīcībā vēl ir Anžejs Pasečņiks, pirmo pārbaudes spēli 22.jūlijā aizvadīs pret Denveras "Nuggets. 25.jūlijā "Wizards" tiksies ar Losandželosas "Clippers", bet 27.jūlijā spēkosies ar "Lakers".

Aģentūra LETA jau ziņoja ka NBA koronavīrusa testēšanas otrajā kārtā Covid-19 konstatēts deviņiem no 344 pārbaudītajiem basketbolistiem.

Testēšanas otrā kārta notika no 24. līdz 29.jūnijam. Ņemot vērā pirmās kārtas rezultātus, kopumā pozitīvi Covid-19 testi bijuši 25 no 351 basketbolista.

Tāpat NBA ziņo, ka ar Covid-19 inficējušies desmit no 884 komandu darbiniekiem.

Savus treniņu centrus jau slēgušas Bruklinas "Nets", Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Clippers" komandas.

NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl ceturtdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk kā 10 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu