Nurmagomedovs par tēva nāvi: Mēs izdarījām visu, kas bija mūsu spēkos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi
Abdulmanaps un Habibs Nurmagomedovi Foto: AFP / Scanpix

UFC superzvaigzne Habibs Nurmagomedovs sarunā ar Čečenijas līderi Ramzanu Kadirovu izteicies par sava tēva Abdulmanapa nāvi, vēsta "Ria Novosti".

Leģendārais jaukto cīņas mākslu (MMA) treneris Abdulmanaps Nurmagomedovs mūžībā devās piektdien. Slavenais speciālists mira no Covid-19 izraisītajām komplikācijām. 

Jau pirms gada Nurmagomedovam vecākajam bija veikta sirds operācija. Saslimšanas ar Covid-19 rezultātā speciālistam radās komplikācijas un sirds operāciju bija nepieciešams veikt vēlreiz, kā rezultātā viņš nonāca komā.

Spriežot pēc cīkstoņa izteikumiem publiskajā telpā, Habibs un Abdulmanaps bija ļoti tuvi. Divas dienas pēc Abdulmanapa nāves slavenais speciālists tika guldīts zemes klēpī. Uz bēru ceremoniju ieradās arī Kadirovs. Čečenijas līdera un Habiba sarunas video ir nonācis interneta plašumos.

"Mēs izdarījām visu, kas bija mūsu spēkos. To ir svarīgi zināt un saprast. Lai tas ir notikums, kas vieno mūsu tautu. Mēs esam jums pateicīgi," Kadirovam sacīja Habibs.

Savu nākamo cīņu slavenajam dagestānim ir paredzēts aizvadīt jau 19. septembrī, kad viņam pretim stāsies vieglā svara pagaidu čempions Džastins Geiči.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu