Pēc līguma pagarināšanas ar "Al-Sadd" izplēn baumas par Šavi atgriešanos Barselonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Šavi Ernandess
Šavi Ernandess Foto: Reuters/ScanPix

Šavi Ernandess uz vienu gadu pagarinājis līgumu par Kataras kluba "Al-Sadd" trenēšanu, tādējādi liekot punktu baumām par viņa atgriešanos "Barcelona" komandā stūrmaņa statusā.

"Al-Sadd" Kataras čempionātā šobrīd atrodama trešajā vietā, bet AFC Čempionu līgā savā apakšgrupā ieņem pirmo pozīciju. 40 gadus vecais Šavi komandas stūri pārņēma pērn maijā, taču kopš tā laika viņa vārds tika piesaukts saistībā ar "Barcelona" trenēšanu.

"Esmu gandarīts, ka palieku kopā ar "Al-Sadd" komandu, kuras mērķi vienmēr būs cīnīties par tituliem. Šobrīd koncentrējos uz darbu ar spēlētājiem, lai cīnītos vietējā un Āzijas čempionātā," klubs citē Šavi teikto.

Šavi "Barcelona" komandai pievienojās 1991.gadā 11 gadu vecumā. Viņš tās sastāvā aizvadīja vairāk nekā 760 spēles, kas ir rekords starp visiem futbolistiem.

Spānis "Barcelona" sastāvā četras reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā un astoņas reizes uzvarēja Spānijas čempionātā. Savukārt 2015.gadā viņš pameta klubu, lai turpinātu karjeru Katarā. Pērn viņš pirmo reizi "Al Sadd" sastāvā kļuva par Kataras čempionu.

Tāpat Šavi ir 2010.gada Pasaules kausa ieguvējs. Pussargs Spānijas valstsvienībā aizvadīja 133 mačus, gūstot 13 vārtus, divus no tiem mačos pret Latvijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu