Uldriķa atgriešanos sākumsastāvā aizēno "Sion" zaudējums (111)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: fc-sion.ch/Georgios Kefalas(KEYSTONE)

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis svētdien pirmo reizi kopš pērnā gada oktobra spēlēja "Sion" sākumsastāvā, taču neglāba komandu no zaudējuma Šveices superlīgas spēlē.

Sjonas futbolisti 28.kārtas spēlē viesos ar 1:2 (1:2) piekāpās turnīra līderei "St. Gallen", kuras turnīra pieteikumā ir pussargs Daniels Ontužāns.

Uldriķim atgriešanās "Sion" sākumsastāvā nebija veiksmīga, jo 12.minūtē pēc stūra sitiena viņš nespēja izraidīt bumbu no soda laukuma, tai nonākot Ermedina Demiroviča rīcībā. Bosnietis savu iespēju izmantoja un panāca 1:0 Sanktgallenes vienības labā.

Septiņas minūtes vēlāk Demirovičs trāpīja pa vārtu konstrukciju, pats uztvēra atlēkušo bumbu un trieca to tīklā - 20. Vēl pēc trim minūtēm viesi atbildēja ar ātru uzbrukumu, Baltazaram samazinot "St. Gallen" pārsvaru.

58.minūtē latviešu uzbrucējs ieraidīja bumbu vārtos, taču acīmredzamas aizmugures dēļ viņa sitiens netika ieskaitīts. Deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām Uldriķis tika nomainīts un pameta laukumu.

Sestdien rezervē palika vārtsargs Andris Vaņins, kura pārstāvētā "Zurich" mājās ar 2:0 (1:0) pārspēja "Servette" komandu. Tāpat savainojuma dēļ laukumā vēl nav atgriezies aizsargs Mārcis Ošs, kura pārstāvētā Neišateles "Xamax" izbraukumā ar 0:2 (0:1) atzina "Basel" pārākumu.

Turnīra tabulas galvgalī ar 57 punktu 28 spēlēs "St. Gallen" komanda, kurai ar 55 punktiem seko Bernes "Young Boys". "Zurich" ar 41 punktu ieņem sesto vietu, "Sion" ar 24 punktiem ir devītajā pozīcijā, bet "Xamax" nopelnījusi 22 punktus un ir pēdējā desmit vienību konkurencē.

Komentāri (111)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu