NBA spēlētājam Redikam nepatīk ideja par sezonas atsākšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dž. Dž. Rediks
Dž. Dž. Rediks Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņūorleānas "Pelicans" aizsargs Džonatans Klejs jeb Dž. Dž. Rediks paudis, ka viņam nepatīk ideja par sezonas atsākšanu Orlando, vēsta ESPN.

Rediks piektdien žurnālistiem teica, ka viņš uzreiz zināja: ja līga nolems atsākt sezonu, tad viņš spēlēs. Kopumā amerikāņu basketbolistu neuzrunā ideja par sezonas atsākšanu.

"Teikt, ka mums ir jebkāda veida komforta līmenis, būtu meli. Komforta nav," sacīja Rediks. "Mēs neesam kopā ar savām ģimenēm. Mēs neesam savās mājās. Mēs esam (izolēti) burbulī, karstā vietā Floridā."

Basketbolists Rediks atzina, ka līgas basketbolistus ļoti uztrauc apkārtējā situācija saistībā ar rasisma jautājumiem ASV.

"Tātad apkārt notiek visādas lietas. Tagad mums ir jāizdomā veids, kā spēlēt basketbolu. Mēs gatavojamies spēlēt un centīsimies rādīt savu labāko sniegumu, bet saprotam, ka ir ļoti daudz svarīgu lietu, kas tagad notiek."

"Pelicans" aizsargs sacīja, ka viņš novērtē to, ka līga un spēlētāju arodbiedrība ļauj spēlētājiem izmantot savas platformas Orlando, lai atbalstītu sociālo taisnīgumu.

"Vēl svarīgi ir tas, ka līga, savienība, spēlētāji, aktīvi cenšas mainīt politiku un ieguldīt melnajā kopienā reālus dolārus! Tas ir ļoti nozīmīgi," sacīja Rediks.

Rediks šajā sezonā ir piedalījies 54 NBA mačos - vidēji spēlē guvis 14,9 punktus, 2,6 atlēkušās bumbas, 2 rezultatīvas piespēles un izpildījis trīspunktu metienus ar 45,2 % precizitāti.

NBA sezona Covid-19 pandēmijas dēļ 11. martā tika apturēta uz nenoteiktu laiku.

Sezona solās atsākties 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, klubiem tiekoties "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu