Oficiāli: Masvidals cīnīsies pret Usmanu "UFC 251" cīņu šovā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Horhe Masvidals
Horhe Masvidals Foto: AP/Scanpix

Horhē Masvidals un Kamaru Usmans ir oficiāli panākuši vienošanos par cīņas aizvadīšanu "UFC 251" šovā.

Iepriekš nigēriešu jauktās cīņas mākslas speciālistam bija paredzēta cīņa ar brazīlieti Gilbertu Bērnsu svara kategorijā līdz 77,1 kilogramam, bet brazīlietis nevarēs cīnieties, jo ir inficējies ar Covid-19. UFC steidzīgi nācās Usmanam meklēt jaunu pretinieku, lai cīņa gaidāmajā šovā varētu notikt.

Usmans ir jau ieradies Lasvegasā, lai veiktu Covid-19 testu, bet Masvidals ieradīsies mazliet vēlāk.

Lasvegasā abiem cīnītājiem ir jāreģistrējas viesnīcā, jāveic Covid-19 pārbaude un pēc tam, gaidot rezultātus, jāievēro karantīna. Ja rezultāti būs negatīvi, tad abi cīkstoņi pirmdien varēs doties uz Abu Dabī, kur notiks gaidāmais "UFC 251" cīņu vakars.

Iepriekšējos divus mēnešus UFC ar Masvidalu bija tālu līdz līguma noslēgšanai, lai šī cīņa notiktu. Galvenā problēma bija tāda, ka abas puses nespēja vienoties par finansiālo pusi, tāpēc sākotnējais plāns tika atcelts, un par Usmana pretinieku kļuva Bērnss.

Pēc tam Masvidāls ievietoja virkni tvītu, kritizējot UFC par biznesa lietām, liekot apšaubīt, ka attiecības uz kādu laiku varētu tikt pārtrauktas ar UFC organizāciju. Tiklīdz Bērnss tika izsvītrots no kartītes, abas puses varēja atrast kompromisu, un oriģinālā supercīņa notiks.

Pašreizējā čempiona Usmana karjeras bilance ir 16 uzvaras un 1 zaudējums.

Savukārt Masvidalam statistika ir 35 uzvaras un 13 zaudējumi.

"UFC 251" norisināsies 11. jūlijā izslavētajā "Cīņu salā" un vakara gaitā, bez pieminētā dueļa svara kategorijā līdz 77,1 kilogramam, par čempiona jostu 65,8 kilogramu divīzijā cīnīsies viena no šīs divīzijas leģendām Makss Holovejs pret austrālieti Aleksandru Volkanovski, bet titulu 61,2 kilogramu divīzijā sadalīs krievu cīkstonis Pjotrs Jans un brazīlietis Džoze Aldo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu