Basketbolists Birkāns panācis divu gadu vienošanos ar "Liepāju"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Twitter: @bkliepaja

Sastāva komplektāciju pirms gaidāmās sezonas turpina "Liepāja" basketbola komanda, kas neilgi pēc jauna galvenā trenera nolīgšanas panākusi divu gadu vienošanos ar savulaik jauniešu izlasēs spēlējušo Renāru Birkānu, vēsta kluba ieraksts sociālajā vietnē "Twitter".

"Liepāja" vēsta, ka turpmākos divus gadu Kurzemes klubā būs redzams Birkāns, kurš iepriekšējās četras sezonas pavadīja "Latvijas Universitātes" komandā.

Pagājušajā sezonā Birkāns Latvijas-Igaunijas apvienotajā čempionātā laukumā devās 25 spēlēs un laukumā vidēji pavadīja nedaudz vairāk nekā 31 minūti. Basketbolists vidēji mačā izcēlās ar 12,2 punktiem, 4,5 atlēkušajām bumbām un 5,8 rezultatīvām piespēlēm.

2017.gadā Birkāns debitēja U-20 izlases sastāvā, taču komanda togad aizvadīja neveiksmīgu turnīru un izkrita no augstākās divīzijas. Iepriekš viņš pārstāvējis arī U-18 un U-16 vecuma jauniešu izlases.

Latvijas basketbola speciālists Artūrs Visockis-Rubenis oficiāli kļuvis par "Liepāja" vienības galveno treneri. Līgums ar speciālistu noslēgts uz vairākiem gadiem.

Pēc Valgas-Valkas komandas izstāšanās no apvienotās līgas turnīra liepājnieki sezonu noslēdza kā pēdējie starp 14 palikušajām komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu