Savickis: Drošības sajūta būs tikai tad, kad kontā ienāks pirmā nauda (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Drošības sajūta par Rīgas "Dinamo" komandas startu nākamajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā būs tikai tad, kad vienības kontos sponsori ieskaitīs pirmo naudas summu, sarunā ar TVNET sacīja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

KHL pagājušajā nedēļā mājaslapā publicētā informācija liecina, ka 14. jūlijā Rīgas "Dinamo" hokejistiem paredzēta padziļinātā medicīniskā pārbaude. Savukārt no 16. līdz 30. jūlijam Rīgā plānota treniņnometne.

Savickis TVNET pagājušās nedēļas izskaņā apliecināja, ka tāds tiešām esot komandas gatavošanās plāns.

Problēma gan ir tajā, ka joprojām nav komandas, kam sākt šo treniņnometni. Līgums ar "Dinamo" šobrīd ir tikai uzbrucējam Emīlam Ģēģerim. Vienība joprojām nav nolīgusi galveno treneri un viņa asistentus.

"Dinamo" padomes priekšsēdētājs Savickis otrdien TVNET sacīja, ka situācija esot nedaudz progresējusi, bet naudas komandai joprojām nav.

"Tagad strādājam pie līgumiem [ar sponsoriem]. Ir jau konkrēti sponsori. Darbs ir pavirzījies uz priekšu, tāpēc skatāmies uz dzīvi pozitīvi," sacīja Savickis.

"Drošības sajūta būs tad, kad kontā ienāks pirmā nauda. Pirms nav parakstīta līguma un ienākušas naudas, man negribētos skaļi izteikties. Dzīve rāda, ka runāt var tad, kad viss ir kārtībā. Sākumā jāizdara darbs, bet pēc tam var runāt."

Savickis sacīja, ka viss šobrīd notiekot paralēli. Darbs pie līgumu parakstīšanas ar sponsoriem, treniņnometnes plānošana, galvenā trenera meklēšana, sastāva komplektēšana.

Skaidrības šobrīd neesot arī par tradicionālā pirmssezonas pārbaudes turnīra Rīgā norisi. 

"Par to arī visu laiku runājam. Ja viss būs kārtībā, varbūt šis turnīrs notiks. Jāņem vērā, ka koronavīrusa pandēmija ieviesa lielas un negaidītas korekcijas plānos. Katru nedēļu kaut kas mainās. To mēs nepārvaldām," piebilda KHL kluba padomes priekšsēdis.

Rīgas "Dinamo" kluba oficiālajā mājaslapā patlaban nav sadaļas, kurā būtu norādīts spēlētāju un treneru sastāvs.

2020./21. gada KHL sezonas sākums paredzēts 2. septembrī. Dalībai pieteikušās 23 komandas, kas līgā spēlēja šosezon. 

Aizvadītajā sezonā startēja 24 komandas, bet aprīļa sākumā Vladivostokas "Admiral" paziņoja, ka taupības nolūkā nākamajā sezonā nespēlēs KHL.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu