Ibrahimovičs: Esmu prezidents, spēlētājs un treneris

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Pieredzējušais zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs aizvien ir visai labā sportiskajā formā. Viņš Itālijas A sērijas mačā "AC Milan" komandai otrdien ar 4:2 savā laukumā palīdzēja pieveikt Turīnas "Juventus" futbolistus. 

Ibrahimovičs 31. kārtas spēlē pret "Juventus" atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli. 

"Esmu vecs, tas nav noslēpums. Vecums gan ir tikai skaitlis. Spēlēju labi, šodien laukumā pavadīju vairāk laika nekā iepriekšējā mačā. Ja godīgi, jūtos labi un cenšos palīdzēt komandai, cik nu vien tas ir iespējams. Esmu prezidents, spēlētājs un treneris," izdevums "Football Italia" citē Ibrahimoviča teikto. "Vienīgais mīnuss tam ir, ka man maksā tikai par to, ka esmu spēlētājs."

Jūnijā Ibrahimovčs trīs spēles izlaida savainojuma dēļ. Tagad viņš aizvadīja trešo maču pēc kārtas un ar vārtu guvumu izcēlās arī iepriekšējā cīņā ar Romas "Lazio". 

"Ja es būtu bijis šeit kopš paša sezonas sākuma, mēs kļūtu par valsts čempioniem. Redzēsim, vai es palikšu "AC Milan" komandā. Vēl ir mēnesis laika, lai izbaudītu spēli, bet ir situācijas, kuras mēs nevaram kontrolēt. Man ļoti patīk Milānā," neslēpa 38 gadus vecais futbolists. 

"Neesmu Milānā kā talismans. Esmu šeit, lai palīdzētu komandas biedriem, komandai un līdzjutējiem," norādīja Ibrahimovičs.

A sērijas turnīra tabulā pirmo vietu ar 75 punktiem 31 spēlē ieņem "Juventus", "Lazio" ir 68 punkti, bet trijnieku ar 64 punktiem 30 dueļos noslēdz Milānas "Inter". Vienu punktu iepaliek Bergāmo "Atalanta", kurai ar 49 punktiem seko "AC Milan".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu