Kurucs: Man un jaunajiem "Nets" spēlētājiem Orlando būs labas iespējas sevi pierādīt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pirms Nacionālās basketbola līgas (NBA) sezonas atsākšanās Rodions Kurucs tikās ar Bruklinas "Nets" mediju pārstāvjiem, lai apspriestu dažādus tematus, kas saistīti ar basketbolu.

"Amerikā esmu jau trīs nedēļas," sacīja Kurucs.

Latviešu vieglais uzbrucējs neslēpa, ka viņš līdzīgi kā citi spēlētāji arī veltīs speciālu uzrakstu sev uz NBA formas saistībā ar rasisma situāciju ASV.

Kurucam tika jautāts par situāciju Latvijā saistībā ar Covid-19. "Atgriežoties Latvijā, man divas nedēļas bija jāpavada karantīnā, kopumā situācija dzimtenē nebija pārāk slikta."

Sarunas turpinājumā Kurucam vaicāja, ko viņš domā par iespēju saņemt lielāku spēles laiku Orlando, jo vairāki "Nets" komandas spēlētāji izkrituši no ierindās.

"Visiem komandas jaunajiem spēlētājiem tā ir lieliska iespēja sevi pierādīt. Ne tikai man."

Kurucs uzskata, ka spēlēšana bez skatītājiem nesagādās lielas grūtības. "Visticamāk, jūs dzirdēsiet daudz spēlētāju sarunu (trash talk)."

Latvietis atzina, ka viņš nebija apvainojies, ka nav ticis pie liela spēles laika. "Es nebiju dusmīgs, jo iepriekš šādu situāciju biju pieredzējis arī "Barcelona" sastāvā. Turpināšu smagi strādāt līdz sagaidīšu savu izdevību. Tagad, kad ir parādījusies iespēja, labprāt to izmantošu. Treneri arī iepriekš teica, kas man jādara, lai saņemtu lielāku spēles laiku," pauda cēsnieks.

Žurnālisti prasīja, vai Rodions, atrodoties Latvijā, trenējās. "Sākumā es trenējos ar Dāvi (Bertānu), tad uzmeklēju savu treneri un pieslīpējām dažādas nianses – "pick and roll", dribla tehniku, metienu."

Intervijas beigās Kurucam prasīja, kādi ir Bruklinas "Nets" mērķi "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. "Mums obligāti jātiek izslēgšanas spēlēs. Ja mēs sāksim "play off" kā septītā vieta, tad mums pretī, visticamāk, nāks Toronto "Raptors". Pret šo komandu mums ir izredzes, jo visas sezonas spēles aizvadījām ļoti līdzīgi."

Vidēji spēlē Kurucs šosezon guvis 4,2 punktus, savācis 2,5 atlēkušās bumbas, veicis 0,8 rezultatīvās piespēles un realizējis 38,5% trīspunktu metienu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu