NBA zvaigznei Jokičam pēdējā Covid-19 pārbaudē negatīvs rezultāts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Nikola Jokičs
Nikola Jokičs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras "Nuggets" centra spēlētājam Nikola Jokičam pēdējā Covid-19 pārbaudē testa rezultāts bija negatīvs, taču aizkavēsies viņa ierašanās Orlando, ziņo ESPN.

Jokičam koronavīruss tika konstatēts jūnijā, bet "Nuggets" zvaigznei nebija saslimšanas simptomu. 

ESPN vēsta, ka pēdējā pārbaudē Jokičam netika konstatēta vīrusa klātbūtne, taču basketbolists joprojām atrodas Serbijā. "Nuggets" otrdien devās uz Orlando, bet komanda nav apstiprinājusi, kuras personas bija lidojuma sarakstā.

Lai Jokičs varētu atgriezties ASV, viņam vispirms jābūt diviem negatīviem rezultātiem Serbijā veiktajās pārbaudēs. Savukārt uz Orlando viņš varēs doties tikai tad, ja divi negatīvi rezultāti būs ASV veiktajos testos.

Pandēmijas laikā Jokičs ievērojami samazinājis svaru. Mediji lēš, ka serbu basketbolists no saviem aptuveni 129 kilogramiem "nometis" 20.

Viņš šajā sezonā vidēji mačā guvis 20,2 punktus, izcīnījis 10,2 atlēkušās bumbas un 6,9 reizes rezultatīvi piespēlējis. "Nuggets" pirms sezonas noslēguma fāzes turnīra Rietumu konferencē ieņem trešo vietu aiz abām Losandželosas vienībām.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl sestdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk kā 11 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu