Sevastova ieņem Garsijas vietu Berlīnes turnīrā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: Paula Čurkste/LETA

Iepriekš gaidītā cīņa starp austrālieti Niku Kirisu un vācieti Aleksandru Zverevu Berlīnes kortos tomēr nenotiks, jo abi spēlētāji trešdien atteikušies no dalības turnīrā, savukārt dāmu konkurencē pēc Karolīnas Garsijas izstāšanās vietu sacensībās ieguva Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova.

Turnīrs Berlīnē plānots no 13. līdz 19.jūlijam. Zināms, ka sacensībās piedalīsies austrietis Dominiks Tīms, savukārt Zverevs un Kiris turnīrā nespēlēs.

Savukārt dāmu turnīrā pēdas traumas dēļ nestartēs francūziete Garsija, kuras vietas ieņems Sevastova.

Zīmīgi, ka pēc viena no Adrijas tūres posmiem vairākiem tenisistiem - Grigoram Dimitrovam, Viktoram Troickim un Bornam Coričam - tika noteikta saslimšana ar Covid-19, tostarp arī organizatoram Novakam Džokovičam. Starp šī turnīra dalībniekiem bija arī Zverevs un Tīms, pirmajam no viņiem neilgi pēc tam paziņojot par nodomiem 14 dienas palikt karantīnā.

Zverevs gan neturēja savu vārdu, jo dažas dienas vēlāk tika pieķerts ballējoties. Vācieša rīcību asi kritizēja Kiris, bet Berlīnē abiem bija paredzēta savstarpēja cīņa.

"Šomēnes biju plānojis piedalīties Berlīnes turnīrā, tomēr vēlāk ar komandu vienojos, ka turpināšu trenēties un pagaidām sacensībās nepiedalīšos," savu lēmumu skaidro pasaules septītā rakete Zverevs.

Savukārt Kiris turnīrā nepiedalīsies tāpēc, ka ceļošanas laikā ir liela iespēja inficēties ar Covid-19. 

Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) sezonas pirmais turnīrs 3.augustā paredzēts Palermo. Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) turnīri kalendārā atgriezīsies 14.augustā Vašingtonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu