UFC prezidents: Nebrīnīšos, ja Makgregors nākamgad atkal cīnīsies (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX

Jauktās cīņas mākslas (MMA) UFC organizācijas prezidents Dana Vaits nebūs pārsteigts, ja 2021. gadā skandalozais īrs Konors Makgregors atgriezīsies astoņstūrī. 

31 gadu vecais Makgregors jau trīs reizes paziņojis par karjeras beigšanu, bet līdz šim allaž atgriezies. 

"Neviens nešaubās, ka Konors Makgregors ir viens no labākajiem cīkstoņiem pasaulē. Kas notiek šobrīd? Tas, kas notiek ar cīkstoņiem, kuri ir nopelnījuši ļoti daudz naudu," "You Tube" kanālā "The Herd with Colin Cowherd" sacīja Vaits. 

"Konors ir neticami turīgs. Šobrīd viņš tādā posmā, ka atlicis aizvadīt vēl pāris cīņas. Pašlaik viņš aktīvo sportu ir licis pie malas. Taču es nebrīnīšos, ja nākamgad viņš atkal gribēs sacensties," norādīja UFC organizācijas prezidents. 

Nesen biznesa žurnāls "Forbes" ziņoja, ka Makgregors pagājušajā gadā nopelnījis 48 miljonus ASV dolāru (42,8 miljoni eiro).

Lielāko daļu no minētās summas Makgregors nopelnīja savā atgriešanās cīņā janvāra sākumā pret Donaldu "Kovboju" Seroni. Par šo dueli īrs saņēmis 32 miljonus ASV dolāru (28,5 miljoni eiro), lai gan pirms cīņas pats sportists medijiem spekulēja, ka varētu nopelnīt pat 70-80 miljonus ASV dolāru.

Makgregors savas MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis četrus zaudējumus. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu