"Barcelona" izcīna uzvaru un saglabā cerības uz "La Liga" titulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola čempionātā "Barcelona" pēc uzvaras viesos cīņā par čempiontitulu sestdien samazināja atpalicību no līderkomandas Madrides "Real" līdz vienam punktam.

"Barcelona" viesos ar 1:0 (1:0) pārspēja Valjadolidas "Real".

Vārtus pēc Lionela Mesi piespēles mača 15.minūtē guva Arturo Vidals.

Tikai piektdien "Real" atjaunoja četru punktu pārsvaru pār Barselonas komandu, bet jau dienu vēlāk barselonieši to samazināja līdz punktam.

Barselonas klubam atlikušas divas spēles, kurās ir jāuzvar un jācer, ka madridieši vismaz divās no savām trim zaudēs punktus.

Otrā sestdienas mačā turnīra tabulas vidusdaļas komanda "Osasuna" savā laukumā ar 2:1 (1:1) pieveica Vigo "Celta", kas piedalās cīņā par palikšanu līgā.

Viesi 10.minūtē izvirzījās vadībā pēc Santi Minas "gola", bet mājinieki ar Enrika Galjego vārtiem 23.minūtē un Arnaisa Hosē precīzu raidījumu mača kompensācijas laika pirmajā minūtē izrāva uzvaru.

"Osasuna" divas kārtas pirms čempionāta beigām ar 48 punktiem tikai par trim punktiem atpaliek no septītās vietas, kas dod tiesības spēlēt Eiropas līgā, bet Valjadolidas futbolisti 36 mačos sakrājuši tikpat punktu, par četriem punktiem turnīra tabulā apsteidzot 18.vietā esošo "Mallorca", kam ir mačs rezervē.

Ar 80 punktiem pēc 35 kārtām pirmo vietu ieņem Madrides "Real", par punktu mazāk ir "Barcelona", bet pa 63 punktiem iekrājusi Madrides "Atletico" un "Sevilla". 57 punktus nopelnījusi "Villarreal", bet vadošo sešinieku ar 53 punktiem noslēdz "Getafe".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu