Rupjas e-pasta vēstules dēļ ESPN apturējusi sadarbību ar Vodžnarovski (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Eidriens Vodžnarovskis
Eidriens Vodžnarovskis Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Rupjas elektroniskā pasta vēstules dēļ ESPN apturējusi sadarbību ar pazīstamo basketbola žurnālistu Eidrienu Vodžnarovski, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Incidents notika pēc tam, kad ASV senators Džošs Hevlijs atklātā vēstulē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisāram Edamam Silveram kritizēja līgas attiecības ar Ķīnu un aicināja sezonas noslēguma turnīrā ļaut uz krekliem izmantot saukļus, kas atbalsta policiju, armiju un Honkongas protestētājus.

Vēstule tika nosūtīta arī preses relīzes formā, uz kuru Vodžnarovskis atbildēja lakoniski ar diviem vārdiem - "Ej [cenzēts]". Hevlijs pēc tam nopublicēja ekrānšāviņu no vēstules, bet Vodžnarovskis atvainojās par savu rupjību.

"Mana rīcība bija necienīga un es pieļāvu nožēlojamu kļūdu. Atvainojos par veidu, kā uzvedos, un nekavējoties sazinājos ar senatoru Helviju, lai viņam atvainotos. Tāpat vēlos atvainoties saviem ESPN kolēģiem, jo apzinos, ka mana rīcība nav pieņemama un tai nevajadzētu ietekmēt viņus," piektdien paziņoja Vodžnarovskis.

ESPN Vodžnarovska vēstulē rakstīto raksturoja kā pilnībā nepieņemamu uzvedību. "New York Post" ziņo, ka Vodžnarovskis uz nenoteiktu laiku ir atstādināts no amata, nesaņemot par to atalgojumu. Šī iemesla dēļ atlikta Vodžnarovska došanās uz Orlando, no kurienes viņam bija paredzēta sezonas noslēguma turnīra atspoguļošana.

Vodžnarovskis atzinību iemantojis kā uzticams, operatīvs un precīzs apskatnieks, kurš bieži vien pirmais nāk klajā ar informāciju par NBA notiekošajiem darījumiem un aizkulisēm. No 2007. līdz 2017.gadam viņš strādāja "Yahoo! Sports", bet pēdējos trīs gadus ir ESPN žurnālists.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu