Bijušais komandas kapteinis Krastiņš atgriežas "Liepājā"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Krastiņš
Roberts Krastiņš Foto: www.vgvia.lv

Latvijas basketbola klubs "Liepāja" papildinājis sastāvu ar vieglo uzbrucēju Robertu Krastiņš, kurš jau ilgstoši spēlējis komandā un bija tās kapteinis.

Klubs informē, ka līgums ar 26 gadus veco basketbolistu noslēgts uz vairākām sezonām.

Iepriekšējā sezonā Krastiņš pārstāvēja Valmieras komandu, kuras sastāvā 26 Latvijas - Igaunijas Basketbola līgas spēlēs vidēji guva 12,5 punktus, izcīnīja 4,1 atlēkušo bumbu un veica 3,0 rezultatīvas piespēles.

Krastiņš ir pateicīgs par kluba doto iespēju atgriezties un spēlēt basketbolu Liepājas komandā.

"Esmu gatavs parādīt savu labāko sniegumu un strādāt īpaši smagi, lai mana māju pilsēta un komanda sasniegtu augstākās virsotnes. Ar nepacietību gaidu treniņu procesu trenera Visocka-Rubeņa vadībā, kā arī skatos ar lielu cerību un mērķtiecību uz sezonu kopumā," klubs citē Krastiņa teikto.

Galvenais treneris Artūrs Visockis - Rubenis atzīmē, ka Krastiņš bija viens no komplektācijas prioritātēm, liekot kopā komandas kodolu.

"Labi zinām viņa cīnītāja raksturu un ne mazāk svarīgi, ka gribējām, lai komandā atgriežas kāds liepājnieks. Robertam pagājušajās sezonas otrā puse izvērtās ļoti sekmīga, un ceram, ka Liepājas rindās viņš tādu sniegumu demonstrēs jau no pirmās dienas," pauž Visockis - Rubenis.

Krastiņš Latvijas Basketbola līgā debitēja 2011./2012.gada sezonā, pārstāvot Latvijas U-18 izlasi. Turpmākās septiņas sezonas viņš pavadīja Liepājas klubā, 2018./2019.gada sezonā nedaudz uzspēlējot arī Jūrmalas komandā. 

Liepājas komanda galvenā trenera amatā nolīgusi Artūru Visocki - Rubeni, kā arī papildinājusi sastāvu ar Renāru Birkānu, Robertu Bērziņu un Dāvi Geku.

Pēc Valgas-Valkas komandas izstāšanās no Latvijas-Igaunijas apvienotās līgas turnīra liepājnieki sezonu noslēdza kā pēdējie starp 14 palikušajām komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu