Treneris Popovičs NBA "burbuli" uzskata par drošāko vietu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gregs Popovičs
Gregs Popovičs Foto: AFP/SCANPIX

​Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs uzskata, ka līgas vadība Orlando nodrošinās maksimāli drošu vidi sezonas turpinājumam.

Popovičam sākumā bija doma nedoties uz Orlando, ņemot vērā savu vecumu. Tomēr "Spurs" treneris nolēma doties, jo saprata, ka šī ir drošākā vieta, kur atsākt vadošās basketbola līgas sezonu.

"Esmu runājis ar daudziem cilvēkiem, runāju ar komisāru Adamu Silveru, un es ātri uzzināju, kādu lielisku darbu viņš un viņa komanda ir veikusi," sacīja Popovičs.

"Es patiesi ticu, un tā nav tikai mana lojalitāte pret NBA, esmu iepriekš līgu kritizējis tādās jomās, kur to uzskatīju par vajadzīgu, bet es domāju, ka citur es nejustos drošāk kā patreiz šeit."

Popovičs, kuram šobrīd ir 71 gads, ir vecākais NBA treneris, bet "Spurs" vienības speciālists veiksmīgi ir izgājis visas nepieciešamās pārbaudes, lai dotos komandai līdzi uz NBA "burbuli".

"Būdams 71 gadu vecs, es domāju - vai šī ir tā vieta, kur es pašlaik gribu atrasties un pavadīt savu laiku," izteicās Popovičs.

Jūnijā NBA komisārs Silvers apsvēra domu pat trenerus virs 65 gadiem neaicināt uz Orlando, jo Covid-19 ir īpaši bīstams vecākā gada gājuma cilvēkiem.

"Spurs" treneris teica, ka viņš pašlaik jūtas daudz drošāk šeit, nekā savās mājās Teksasas štatā.

"Spurs" komanda, pirms sezona tika apturēta Covid-19 dēļ, atradās 12. vietā Rietumu konferencē. Sanantonio komanda 22 sezonas pēc kārtas ir spējusi iekļūt izslēgšanas spēlēs. Popovičs jau 24 gadus ir "Spurs" galvenais treneris.

Sezona solās atsākties 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, klubiem tiekoties "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu