NBA basketbolista numuriņā ierodas apsardze, jo viņš skaļi driblējis bumbu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džimijs Batlers.
Džimijs Batlers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" spēlētāja Džimija Batlera viesnīcas numuriņu Orlando "burbulī" apciemojusi apsardze, jo viņš agri no rīta skaļi driblējis bumbu, traucējot citiem naktsmieru.

Disnejlendā izveidotā NBA "burbuļa" apsardze pagājušajā nedēļā saņēma zvanu par naktsmiera traucēšanu, tāpēc devās uz vainīgā numuriņu.

Durvis esot atvēris nosvīdis Batlers, kurš paskaidroja, ka trenējās un driblēja bumbu pa savu istabu, ziņo Kriss Heinss no "Yahoo Sports".

Batlers ir zināms ar to, ka viņam patīk trenēties ļoti agri - pat trijos no rīta.

Citi neoficiāli avoti ziņo, ka apsardzi varētu būt izsaucis pats Batlers, bet tad parūpējies par to, lai šis stāsts nonāk medijos. Tādējādi vēl vairāk tiktu izslavēta viņa darba ētika un nopietnā attieksme pret treniņiem.

Basketbolists esot arī medijiem atklājis, ka sezonas turpinājumā uz sava formas krekla nevēlas izvietot nekādu sociālo saukli. Viņš arī nevēloties, lai uz krekla būtu viņa uzvārds. Batlers grib, lai uz viņa muguras būtu tikai numurs.

Maz ticams, ka NBA vadība pieļaus ko tādu.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Sezonas noslēguma turnīra aizvadīšana Orlando daudzos radījusi bažas, jo vēl svētdien Floridas štatā tika konstatēti vairāk nekā 15 000 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir lielākais skaits kopš pandēmijas sākuma. Pēdējās pāris dienās Covid-19 pozitīvo gadījumu skaits gan ir krities.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu