"Penguins" treneris: Bļugers ir svarīga mūsu komandas sastāvdaļa

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" treneris Marks Reči uzskata, ka Teodors Bļugers ir svarīga komandas sastāvdaļa. 

"Kopš studiju laikiem viņš veicis garu ceļu. Pie sava slidojuma strādā katru dienu un ir konkurētspējīgs jauns puisis. Viņš ļoti labi izprot hokeju un turpina progresēt. Bļugers ir svarīga mūsu kluba sastāvdaļa," vienība citē Reči, kurš ir galvenā trenera Maika Salivana asistents.

25 gadus vecajam Bļugeram šī ir otrā sezona NHL un arī veiksmīgākā. 

Šosezon Bļugers laukumā devies visās 69 "Penguins" komandas spēlēs, kurās izcēlies ar deviņiem vārtu guvumiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir +2. 

Latvijas izlases uzbrucējs šosezon darbojās vienā uzbrucēju trio ar Zeku Astonu-Rīzu un Brendonu Tanevu. Saviem maiņas partneriem atzinīgus vārdus veltīja Astons-Rīzs. 

"Ir ļoti laba sajūta būt kopā ar šiem puišiem, un mums ir viegli sadzīvot," viņš sacīja. "Ja esi spēlējis hokeju koledžā, tad ar šādiem spēlētājiem ir vieglāk saprasties. Mums izveidojās ļoti laba saikne jau no paša sākuma, un varam viens otram uzticēties."

Gatavojoties sezonas turpinājumam, "Penguins" aizvadīs vienu pārbaudes spēli, tiekoties ar Filadelfijas "Flyers". Šis mačs risināsies 28. jūlijā 23:00 plkst. pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu