Oficiāli: Skudra kļūst par Rīgas "Dinamo" galveno treneri (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: hctraktor.org

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien oficiāli paziņoja par Pētera Skudras iecelšanu komandas galvenā trenera amatā.

"Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis nesen atklāja, ka galvenā trenera vārds tiks nosaukts pirmdien, otrdien vai trešdien. 

"Mums ir vairākas kandidatūras, ar visiem runāsim. Starp kandidātiem ir arī Pēteris Skudra," pagājušās nedēļas izskaņā sacīja Savickis. 

"Dinamo" komandas paziņojumā teikts, ka kluba padome uzdevusi Skudram izstrādāt sezonas sagatavošanās plānu, kā arī iesniegt priekšlikumus par trenera asistentiem un spēlētāju kandidātiem.

Uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu kandidējis arī Vjačeslavs Kozlovs, kurš gan savu kandidatūru atsaucis, jo vēlas vairāk laika veltīt savai ģimenei. 

Skudra iepriekš karjerā ir bijis galvenais treneris divos citos KHL klubos - Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Čeļabinskas "Traktor".

Piecas sezonas patlaban 47 gadus vecais Skudra strādāja "Torpedo", bet "Traktor" ar viņu sadarbību pārtrauca jau pēc dažiem mēnešiem.

Skudra kā galvenā trenera asistents strādājis Novosibirsks "Sibirj" komandā, bet Čerepovecas "Severstaļ" viņš savulaik darbojies kā vārtsargu treneris.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu