"TTT Rīga" nosūtījusi pieteikumu dalībai Eirolīgā

CopyDraugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketbolistes
"TTT Rīga" basketbolistes Foto: FIBA.com

"TTT Rīga" nosūtījusi pieteikumu dalībai Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgā, apstiprināja kluba valdes priekšsēdētāja Gunta Baško.

"Šodien nosūtījām iesniegumu uz Latvijas Basketbola savienību (LBS) par spēlēšanu Eirolīgā, bet LBS savukārt nosūtīja pieteikumu uz FIBA," apstiprināja Baško.

Tiek ziņots, ka Rīgas pagaidu administrācija pagājušajā nedēļā piešķīra vēl 150 tūkstošus eiro kluba vajadzībām. Tāda pati summa tika pārskaitīta pavasarī, no kuras spēlētājām samaksāti parādi par 2020.gada pirmajiem mēnešiem.

Arī pašvaldības uzņēmums "Rīgas satiksme" apstiprinājis gatavību piešķirt 300 000 eiro, "Sportacentrs.com" apstiprinājis kluba valdes loceklis Jānis Golubevs. 

Maijā basketbola kluba "TTT Rīga" dibinātāju sapulcē tika nolemts veikt izmaiņas kluba valdē, samazinot tās sastāvu. Kluba valdē šobrīd darbojas Baško, Golubevs un Juris Švanders.

Jūnija sākumā no amata tika atbrīvots komandas ģenerālmenedžeris Egils Lūsis, kurš klubā strādāja kopš 2006.gada.

"TTT Rīga" aizvadītajā sezonā Eirolīgas pamatturnīrā apakšgrupā ieņēma pēdējo vietu starp astoņām komandām un izslēgšanas turnīram nekvalificējās. Rīdzinieces pēc tam triumfēja Baltijas Basketbola līgā un pēc Latvijas Sieviešu basketbola līgas pamatturnīra pārtraukšanas tika apstiprinātas par valsts meistarsacīkšu uzvarētājām.

"TTT Rīga" klubu 2007.gadā dibināja Rīgas dome un SIA "Rīgas satiksme".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu