Rīgas "Dinamo" kliedē intrigu, atklājot jauno vizuālo identitāti (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: DINAMO RIGA

Pirms trim dienām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" mājaslapā uzsāktā laika atskaite otrdien beidzās ar jau iepriekš aizkulisēs prognozēto, jo komanda atklāja savu jauno vizuālo identitāti.

Iepriekš izziņotie jaunumi tika atklāti otrdien plkst.12 dienā, bet jau pēc mazāk nekā minūtes "Dinamo" mājaslapa bija pārslogota, tāpēc vairs nebija pieejama.

Pagaidām nav zināms, kādas vēl pārmaiņas gaida kluba publisko tēlu. Zināms vien tas, ka klubā strādā jauna mārketinga speciālistu komandu. 

"Nākamgad Rīga, Latvija, kļūs par pasaules hokeja centru," sacīja Rīgas "Dinamo" kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. "Nākamā gada sākumā Rīgā notiks Kontinentālās hokeja līgas Zvaigžņu spēle. Vēlāk maijā pie mums ieradīsies vislabākie spēlētāji no visas pasaules, lai piedalītos pasaules čempionātā."

Nesen Savickis paziņoja, ka klubs ir parakstījis līgumu ar ģenerālsponsoru. Tāpat pirmdien par "Dinamo" galveno treneri tika iecelts Pēteris Skudra. 

"Mums ir ļoti daudz jāstrādā, lai attīstītos, lai dabūtu labākus rezultātus," norādīja Savickis. "Un mēs saprotam, cik svarīgs rezultāts ir sportā."

Rīgas "Dinamo" jauno sezonu aizvadīs jauna dizaina formastērpos, kuras demonstrēja demonstrēja ilggadējie kluba hokejisti uzbrucējs Gints Meija un aizsargs Kristaps Sotnieks.

"Ļoti patīk. Mūsdienīgs un moderns dizains. Būs prieks spēlēt tādās formās nākamajā sezonā," vaicāts par savu iespaidu, atbildēja Meija.

"Super tēls un dizains," piebalsoja Sotnieks.

"Iepriekšējos gados bija viena emblēma, bet tagad ir radīta jauna. Cerams, ka to novērtēs arī līdzjutēji," salīdzināt var Meija, kurš komandā bijis visās tās 12 sezonās KHL.

Vizuālais tēls tapis ilgākā laikā.

"Ideja radās kolektīvā," par tapšanas procesu saka Savickis. "Vairāk nekā gadu strādājām pie tās. Tika pieaicināti pašmāju un ārzemju dizaineri, un kopā tapa rezultāts, ko jūs šobrīd redzat.".

Līdz KHL 2020./2021.gada sezonas sākumam palicis pusotrs mēnesis. Laikā, kad citas komandas jau nokomplektējušas sastāvus, rīdziniekiem pagaidām līgums ir vien ar pieciem jaunajiem hokejistiem, no kuriem pamatsastāva spēlētājs ir tikai Emīls Ģēģeris.

Mediji līdz šim baumojuši par vairāku ārvalstu hokejistu pievienošanos komandai, taču neviens jauns līgums nav noslēgts.

"Dinamo" aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu