"VEF Rīga" parakstījusi jaunu līgumu ar somu Madsenu

CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Madsens.
Aleksandrs Madsens. Foto: facebook.com

Latvijas čempionvienību "VEF Rīga" arī nākamsezon pārstāvēs Somijas izlases basketbolists Aleksandrs Madsens, ziņo klubs.

208 centimetrus garais Madsens arī iepriekšējā sezonā pārstāvēja Rīgas klubu.

25 gadus vecais basketbolists gan nekļuva par vienu no līderiem uzbrukumā, bet bija labs palīgs aizsardzībā.

Aizvadītajā Latvijas-Igaunijas basketbola līgas sezonā Madsens vidēji mačā guva 7,3 punktus un izcīnīja 6,2 bumbas zem groziem.

"VEF Rīga" iepriekš papildināja sastāvu ar latviešu basketbolistiem Aigaru Šķēli, Arti Ati, Mārci Vītolu, Verneru Kohu un Arnoldu Helmani, bet pagājušajā nedēļā vienībai pievienojās arī amerikānis Kails Almens juniors.

Nākamsezon "VEF Rīga" spēlēs FIBA Čempionu līgas pamatturnīrā, kā arī Latvijas-Igaunijas apvienotajā čempionātā.

Tikmēr piekto sezonu "Ogres" sastāvā aizvadīs Rihards Zēbergs.

"Zēbergs allaž bijis viens no galvenajiem aizsardzības balstiem Ogres komandā. Pēdējo divu sezonu laikā basketbolists pilnveidojis spēli un kļuvis par nozīmīgu komandas uzbrukuma sastāvdaļu," vēsta kluba tīmekļa vietne.

Aizvadītajā LIBL sezonā Zēbergs izcēlās ar līdz šim labākajiem statistikas rādītājiem gūto punktu ailītē četru sezonu laikā, kas pavadītas, pārstāvot Ogres basketbola klubu. Bez gūtajiem 12,2 punktiem vidēji spēlē Zēbergam arī 2,6 rezultatīvas piespēles, 2,2 izcīnītas atlēkušas bumbas, kā arī viņam 1,4 reizes spēlē izdevies pārtvert bumbu.

Klubs ziņo, ka šobrīd "Ogrei" ir noslēgti līgumi ar vēl pieciem spēlētājiem - Rinaldu Sirsniņu, Kristapu Dārgo, Lauri Mizi, Uģi Pineti un Renāru Magoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu