Stērlinga superspēle ļauj Mančestras "City" sagraut "Watford"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rahīms Stērlings
Rahīms Stērlings Foto: AFP/SCANPIX

Mančestras "City" otrdien svinēja uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas priekšpēdējās kārtas spēlē izbraukumā, neļaujot pretiniekiem uzlabot situāciju cīņā par palikšanu līgā.

"City" viesos ar 4:0 (2:0) pārspēja "Watford".

Pirmajā puslaikā "uguņoja" Rahīms Stērlings. 31.minūtē viņš guva savus pirmos vārtus, bet 40.minūtē par paša nogāšanu soda laukumā tieši viņš devās izpildīt arī 11 metru soda sitienu. To mājinieku vārtsargs Bens Fosters atvairīja, taču pirmais pie bumbas bija Stērlings, kurš ar atkārtotu sitienu guva otros vārtus.

Tie "City" uzbrucējam bija jau 21.vārti sezonā, un cīņā par labākā bombardiera titulu viņš panāca otrajā vietā esošo Deniju Ingsu, atpaliekot vien no Džeimija Vardija, kuram ir divi trāpījumi vairāk.

3:0 mača, kas "City" neko nenozīmēja, 63.minūtē, pielabojot bumbu vārtos pēc Stērlinga sitiena, panāca Fils Fodens, bet četras minūtes vēlāk izcēlās arī Aimeriks Laporte, panākot 4:0.

"City" tika pie punktiem, bet "Watford", kura ar 34 punktiem ieņem 17.vietu, tikai par trim punktiem cīņā par palikšanu līgā apsteidz Birmingemas "Aston Villa" un "Bournemouth", kam ir pa 31 punktam, Birmingemas komandai esot arī spēlei rezervē.

Vēl otrdien tieši "Aston Villa" uzņem Londonas "Arsenal".

Pirmdien Vulverhemptonas "Wanderers" pārspēja Londonas "Crystal Palace" ar 2:0 (1:0), Braitonas un Havas "Albion" ar Ņūkāslas "United" spēlēja 0:0, bet Šefīldas "United" piekāpās Liverpūles "Everton" ar 0:1 (0:0).

Priekšlaicīgi par čempionāta uzvarētāju jau ir kronēta "Liverpool", kas 36 spēlēs iekrājusi 93 punktus. Ar 78 punktiem sudrabu jau pirms šīs spēles bija izcīnījusi Mančestras "City", bet trešajā pozīcijā ar 63 punktiem ir Londonas "Chelsea". 

Tālāk ar 62 punktiem ir Lesteras "City" un Mančestras "United", bet sesto vietu ieņem un pēdējās ceļazīmes vietā uz Eiropas kausiem ar 59 punktiem atrodas "Wanderers", kas par punktu apsteidz Totenhemas "United". Tiesa, "Chelsea" uzvarot FA kausa izcīņā, Eiropas līgā spēlēs arī septītās pozīcijas ieguvēja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu