Savickis: Jaunajam LTS ģenerālsekretāram ir viens liels "trūkums" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis (otrais no kreisās) un valsts labākie tenisisti.
Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis (otrais no kreisās) un valsts labākie tenisisti. Foto: Latvijas Tenisa savienība

Šonedēļ Latvijas Tenisa savienības (LTS) ģenerālsekretāra amatā apstiprinātais Konstantīns Zasjadko ir gandrīz ideāls cilvēks, bet tikai ar vienu "trūkumu", TVNET sacīja organizācijas prezidents Juris Savickis.

LTS valde Zasjadko amatā apstiprināja otrdien. Viņš jau kopš bērnības ir saistīts ar tenisu gan kā spēlētājs, gan vēlāk arī kā Latvijas tenisa tiesnešu darba organizētājs. Zasjadko ir ieguvis atzinību, piedaloties starptautiski nozīmīgu tenisa sacensību organizēšanā un tiesāšanā.

LTS prezidents Savickis TVNET uzsvēra, ka Zasjadko ir tenisa vides pārstāvis ar lielu pieredzi, kas arī noslieca svaru kausus par labu viņa kandidatūrai.

"Viņš jau ilgu laiku bija atbildīgs par tiesnešu darbu visās starptautiskajās un vietēja mēroga sacensībās, par kurām atbild LTS. Mēs viņa darba un organizatoriskās spējas zinām. Zasjadko ir zināms arī starptautiskajās tenisa organizācijās. Viņam ir plašas svešvalodu zināšanas, kas ļaus cienīgi pārstāvēt LTS," jauno organizācijas ģenerālsekretāru slavēja Savickis.

"Simpātisks puika, bet vienīgais, ka viņam ir viens liels "trūkums" - viņš nedzer (smejas). Kā nu kurš to uztver. Tas, protams, humors. Ja nopietni, tad visu viņš tenisā zina un saprot. Protams, viņam bija jāizvēlas starp starptautisku karjeru tiesnešu segmentā un tādu pastāvīgāku dzīvesveidu jeb amatu, kur jāatbild par kolektīvu."

LTS prezidents nevēlējās atklāt, kas vēl kandidēja uz ģenerālsekretāra amatu. Viņš gan uzsvēra, ka visi bija tenisa vides pārstāvji. Neviens "no malas" neesot pieteicies.

Zasjadko pirmo soļus jaunajā amatā iespēju robežās palīdzēšot spert arī bijušais ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

Līdzšinējais LTS ģenerālsekretārs Lejnieks turpmāk pildīs Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretāra pienākums. Viņš savam pēctecim LTS novēlēja veiksmi un panākumus. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu