Šūmahera vārds jau nākamgad varētu parādīties Formula 1 pilotu rindās (6)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

"Viņš kļūst labāks un labāks!" - tā saka par Miku Šūmaheru, kurš jau nākamgad varētu braukt Formula 1, jo šogad Formula 2 čempionāta ietvaros Ungārijā jau divas reizes pēc kārtas kāpis uz goda pjedestāla.

Vēl nekas akmenī nav kalts, tomēr septiņkārtējā Formula 1 pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera dēls Miks ir uz pareizā ceļa, lai pretendētu uz vietu kādā no Formula 1 komandām. Kā reālākais variants tiek uzskatīta Alfa Romeo vienība ar pašreizējiem pilotiem Kimi Raikonenu un Antonio Džovanaci, kura pozīciju komandā par stabilu nosaukt nevar.

Džovanaci nākotne ir miglā tīta, tomēr arī par potenciāli brīvās vietas iespējamo aizpildītāju Alfa Romeo vienībā īstas skaidrības nav. Viens no kandidātiem, kuru daudzi vācieši un Mihaēla Šūmahera fani noteikti gribētu redzēt pie Formula 1 bolīda stūres, ir Miks Šūmahers. Tai pašā laikā jānorāda, ka Formula 2 čempionātā ir arī citi talantīgi braucēji, kuri gūst teicamus panākumus - Roberts Švarcmans (Robert Schwartzman), Kalums Ilots (Callum Ilot), Markuss Armstrongs (Marcus Armstrong). 

Foto: AFP/SCANPIX

Kā raksta GPblog.com, īpaši jau krievu pilots Švarcmans var apdraudēt Šūmahera izredzes izrauties līdz karaliskajam autosprotam, jo Švarcmans pērn triumfēja Formula 3 čempionātā un šogad jau ir uzvarējis divos Formula 2 posmos. Kāds vārdā neminēts Red Bull Racing padomnieks izteicies, ka krievu braucējs ir inteliģents, ātrs un labi prot apieties ar riepām, tāpēc Ferrari vajadzētu domāt par viņa virzīšanu uz Alfa Romeo komandu.

Tikmēr Ferrari komandas vadītājs Matija Binoto ir apmierināts ar Mika progresu: "Miks brauc labi, labāk nekā pērn. Būtiski, lai viņš demonstrē progresu savā otrajā Formula 2 sezonā. Ungārijā viņš bija labs, tomēr vēl ir par agru runāt par nākamo gadu."

Mika onkulis, Mihaēla Šūmahera brālis Ralfs, savukārt norāda, ka no jaunā talanta tiek gaidīts ļoti daudz un arī viņš pats no sevis ļoti daudz gaida, jo gribot kļūt par vienu no labākajiem Formula 2 braucējiem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu