Vestbromvičas "Albion" nodrošina atgriešanos premjerlīgā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vestbromvičas "Albion" komanda trešdien nodrošināja atgriešanos Anglijas futbola premjerlīgā.

"Albion" Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb "Championship" pēdējās kārtas spēlē mājās cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Queens Park Rangers", bet tuvākā sekotāja "Brentford" savā laukumā ar 1:2 atzina "Barnsley" pārākumu.

"Brentford" uzvaras gadījumā ieņemtu otro vietu turnīrā un pēc 73 gadu pārtraukuma atgrieztos Anglijas augstākajā līgā. Zīmīgi, ka Brentfordas kluba B komandu pārstāvēja Latvijas U-21 izlases aizsargs Deivids Titovs, taču mēneša sākumā viņš bija starp tiem futbolistiem, kuriem netika piedāvāts jauns līgums.

"Albion" premjerlīgā atgriezīsies pēc divu sezonu pārtraukuma. Iepriekš ceļazīmi uz augstāko līgu nodrošināja Līdsas "United", kas premjerlīgu iepriekšējo reizi atstāja 2004.gadā.

Tikmēr "Brentford", Londonas "Fulham", Kārdifas "City" un Svonsī "City" "play-off" kārtā cīnīsies par vēl vienu ceļazīmi uz premjerlīgu. 

Jau tagad skaidrs, ka Anglijas augstāko līgu pametīs Noridžas "City". Par neizkrišanu pēdējā kārtā cīnīsies Birmingemas "Aston Villa", "Watford" un "Bournemouth", tikai vienai no šīm vienībām saglabājot vietu premjerlīgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu