Ciematnieks pārtraucis darbu Latvijas Handbola federācijas ģenerālsekretāra amatā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Guntis Ciematnieks
Guntis Ciematnieks Foto: handball.lv

Latvijas Handbola federācijas (LHF) padome pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi darba attiecības ar līdzšinējo LHF ģenerālsekretāru Gunti Ciematnieku, vēsta organizācija. 

"Paldies Guntim par viņa darbu LHF ģenerālsekretāra amatā aizvadītajos četros gados. Šajā laikā ir vairāki izceļami sasniegumi, kas nodrošina iespēja handbola tālākai attīstībai," norāda LHF prezidents Mārtiņš Bičevskis. "Protams, kā galvenais piemērs jāmin izlases kvalificēšanās 2020. gada Eiropas čempionāta finalturnīram, kas Latvijas izlasei izdevās pirmo reizi vēsturē."

Vēl viens būtisks sasniegums ir iegūtās tiesības organizēt U20 Eiropas čempionātu vīriešiem B divīzijā.

Ģenerālsekretāra pienākumus pagaidām pildīs Normunds Blome. "Virzīšu viņa kandidatūru biedru kopsapulcē 6. augustā," norādīja Bičevskis.

"Man bija gods strādāt Latvijas Handbola federācijā šos četrus gadus. Ar ierobežotiem resursiem izdevās sasniegt rezultātus, no kuriem galvenais, protams, bija daudzu lielākais mērķis – dalība Eiropas čempionāta finālturnīrā," Ciematnieks. "Šobrīd esmu nolēmis pieņemt jaunus profesionālos izaicinājumus, un handbola starpsezona ir labākais laiks, kad šādus lēmumus pieņemt."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu