Porziņģis un "Mavericks" pārbaudes spēles sāk ar uzvaru pār spēcīgo "Lakers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: ''Twitter'' @dallasmavs

Uzvaru pirmajā pārbaudes spēlē, gatavojoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas turpinājumam, izcīnīja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda. 

"Mavericks" basketbolisti Orlando ar 108:104 pieveica vienu no līgas spēcīgākajām komandām Losandželosas "Lakers". 

Porziņģis laukumā pavadīja 15 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā guva 8  punktus (1p. 1/1, 2p. 2/3, 3p. 1/3) izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja piecas personiskās piezīmes. Viņa lietderības koeficients bija +12. 

Latvijas basketbola zvaigzne jau otrās ceturtdaļas sākumā bija nopelnījis četras personīgās piezīmes. Piekto reizi noteikumus pārkāpa otrā puslaika ievadā. 

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētājiem bija snaiperis Sets Karijs, kurš guva 23 punktus, serbu centrs Bobans Marjanovičs iemeta 17 punktus un savāca 13 atlēkušās bumbas, bet līderis Luka Dončičs atzīmējās ar 14 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. 

"Lakers" rindās Džaveils Makgī un Kvins Kuks atzīmējās ar 13 punktiem, bet pa 12 iemeta komandas zvaigznes Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss. 

Pārbaudes mačos spēles laiks ir 4x10 minūtes. 

Nākamo pārbaudes spēli "Mavericks" aizvadīs svētdienas vakarā (pl. 23.00 pēc Latvijas laika) pret Indiānas "Pacers", bet 29. jūlijā paredzēts tikties ar Filadelfijas "76ers".

Dalasas "Mavericks" sezonu atsāks 31. jūlijā ar dueli pret Hjūstonas "Rockets".

Sezona solās atsākties 31. jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, klubiem tiekoties "Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu