Kļuvis zināms Maika Taisona ilgi gaidītās atgriešanās cīņas datums un pretinieks (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AP/Scanpix

Jau ilgāku laiku boksa sabiedrībā ir bijis aktuāls jautājums, kad tad ringā atgriezīsies Maiks Taisons un, kas būs viņa pretinieks? Pazīstamais ESPN apskatnieks Ariels Helvani vēsta, ka atbildes uz abiem jautājumiem ir atrastas.

Helvani, kurš cīņu sporta, it sevišķi MMA, aprindās tiek uzskatīts par vienu no uzticamākajiem avotiem, ziņo, ka Kalifornijas štata atlētu komisijas (CSAC) direktors Endijs Fosters viņam ir apstiprinājis Dzelzs Maika nākamās cīņas pretinieku un datumu.

Cīņa norisināsies 12. septembrī Kalifornijā un Dzelzs Maika pretinieks būs cita boksa leģenda - Rojs Džounss jaunākais. Minētais duelis ir paredzēts līdz astoņiem raundiem. Tāpat sākotnējie noteikumi paredz, ka abi bokseri neizmantos galvas aizsargus un cīnīsies ar "lielākiem cimdiem", bet šis jautājums vēl tiekot apspriests.

"Tā būs paraugdemonstrējuma cīņa, nevis "rādīsim savu labāko sniegumu" cīņa," Fosteru citē Helvani.

Taisonam šobrīd ir 54 gadi un viņš ringā nav devies jau kopš 2005. gada, bet pēdējā laikā ir bieži publicējis video, kuros redzams, ka leģendārais bokseris ir lieliskā fiziskā formā. Savukārt Džounsam ir 51 gads un viņš profesionālu cīņu aizvadīja vēl salīdzinoši nesen -2018. gadā.

Savas karjeras laikā Dzelzs Maiks aizvadīja 58 cīņas, kurās guva 50 uzvaras (44 ar nokautu). Viņš piedzīvoja sešus zaudējumus, bet divas cīņas atzītas par nenotikušām. 

Savukārt Džounss savas karjeras laikā ir aizvadījis 75 cīņas, no kurām uzvaru amerikānis ir izcīnījis 66 un 47 no tām bijušas ar nokautu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu