Volejbola izlases cēlāja Dolotova nākamsezon spēlēs Čehijā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvita Dolotova
Elvita Dolotova Foto: Publicitātes foto

Latvijas sieviešu volejbola izlases cēlāja Elvita Dolotova uz vienu sezonu vienojusies par spēlēšanu Čehijas spēcīgākās līgas klubā Brno "Kralove Pole", vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF). 

Latvijas izlases kapteine šogad pabeidza studijas Latvijas Universitātē un tāpēc varēja domāt arī par spēlēšanu kādā ārzemju klubā.

"Pirmkārt, bija svarīgi pabeigt mācības, jo nez vai līdz 40 gadiem spēlēšu volejbolu, un maijā ar to tiku galā," par ceļu līdz Čehijas līgumam stāsta spēlētāja. "Terēze Hrapāne iedeva sava aģenta kontaktus, parakstīju līgumu, un aģents aprīļa beigās, maija sākumā sāka meklēt man klubu ārvalstīs. Apstājāmies pie Čehijas varianta."

Dolotovai bijuši vēl vairāki piedāvājumi, tomēr pēc sarunām ar aģentu volejboliste nolēma nākamo sezonu aizvadīt "Kralove Pole" komandā. 

Dolotova ir ļoti apmierināta ar pārcelšanos uz Brno. "Dzīvošu blakus sporta zālei, tur ir labs treneris un spēcīgas viesspēlētājas – Slovākijas izlases diagonālā spēlētāja (Karina Šunderlikova) un "pusīte" no ASV (Kasidija Bērda). Sastāvs ir labs un visas uzbrucējas ir garākas par 1,80 metriem. Ekstralīgā spēļu kvalitāte ir laba, jo arī vietējās volejbolistes spēlē atzīstami. Un arī aģents teica, ka sezona Čehijā var būt tramplīns turpmākajai karjerai." 

Papildu arguments par labu Čehijai Dolotovai bija arī draugu pozitīvie atzinumi un skaistā pilsēta.

Brno klubs pirmssezonas treniņnometni sāks 27. jūlijā un treniņu grafiku jau ir atsūtījis, bet Latvijas spēlētāja pagaidām ir aizņemta Latvijas izlasē un komandai plāno pievienoties līdz 10. augustam – pēc draudzības spēlēm ar Igauniju.

Iepriekšējā sezonā pamatturnīrā "Kralove Pole" ar deviņām uzvarām 27 spēlēs ieņēma astoto vietu desmit komandu konkurencē. Šogad komanda mērķē augstāk – vismaz uz labāko sešinieku. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu