"Liverpool" kapteinis Hendersons Futbola žurnālistu asociācijas vērtējumā atzīts par gada spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džordans Hendersons
Džordans Hendersons Foto: AFP / Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "Liverpool" kapteinis Džordans Hendersons piektdien Futbola žurnālistu asociācijas (FWA) vērtējumā tika pie goda nosaukuma "Gada futbolists vīriešiem".

30 gadus vecais pussargs Hendersons (30) bija neatņemama komandas sastāvdaļa ceļā uz Liverpūles kluba pirmo līgas uzvarētāju trofeju 30 gadu laikā, lai gan sezonas beigās doties laukumā patraucēja ceļa locītavas trauma.

"Lai cik pateicīgs es būtu, es nejūtos tā, lai balvu varētu pieņemt viens pats," viņš teica. "Es esmu daudz parādā tik daudziem cilvēkiem, bet visvairāk maniem pašreizējiem komandasbiedriem, kuri ir bijuši neticami un ir to pelnījuši šo balvu tikpat ļoti kā es."

Anglijas izlases spēlētājs saņēma vairāk nekā ceturto daļu balsu. Nominēti balvai bija arī uzvarētāja komandasbiedri Virgils van Deiks un Sadio Manē, kā arī  Mančestras "City" pārstāvis Kevins de Bruine un Mančestras "United" uzbrucējs Markuss Rešfords.

Neatrodoties laukumā, Hendersons lielu uzmanību veltīja, koronavīrusa pandēmijas laikā vācot naudu Nacionālajam veselības dienestam (NHS).

Londonas "Arsenal" un Nīderlandes izlases uzbrucēja Vivijane Mīdema šī mēneša sākumā tika atzīta par "Gada futbolisti sievietēm".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu